Murat Sancak: Tarık Çamdal ile asgari ücrete anlaştık - Son Dakika
Spor

Murat Sancak: Tarık Çamdal ile asgari ücrete anlaştık

Galatasaray'da forma giydiği dönem kazandığı ücret tartışma konusu olan Tarık Çamdal, Adana Demirspor'da boş sözleşmeye imza attı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Tarık Çamdal ile asgari ücret üzerinden anlaştık. Tarık Çamdal boş mukaveleye imza attı. Uğur Hocamız oynatmak isterse oynatır. Hocamız ne derse o." ifadelerini kullandı.

04.02.2020 08:55  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor'un ara transfer döneminin son gününde kadrosuna dahil ettiği Tarık Çamdal'ın Mavi Lacivertli takımdan alacağı ücret belli oldu.

Kariyerinde Eskişehirspor, Galatasaray ve Antalyaspor formalarını giyen Tarık Çamdal'ın Adana Demirspor'dan kazandığı ücret futbol kamuoyunu şaşırttı.

BAŞKAN AÇIKLADI: ASGARİ ÜCRETE ANLAŞTIK

2014/15 sezonu öncesinde Eskişehirspor'dan Galatasaray'a 4 milyon 750 bin euro karşılığında transfer olan Çamdal, sarı kırmızılı takımda 7 milyon milyon euro civarında ücret kazanmıştı.

Ajansspor'dan Salim Manav'a konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Tarık Çamdal ile asgari ücret üzerinden anlaştık. Tarık Çamdal boş mukaveleye imza attı. Uğur Hocamız oynatmak isterse oynatır. Hocamız ne derse o." ifadelerini kullandı.

SON SEZONUNDA 1.6 MİLYON EURO KAZANMIŞTI

Galatasaray'ın, sözleşmesini 16 Ocak 2019 tarihinde feshettiği Tarık Çamdal, sarı-kırmızılılardaki son sezonunda 1 milyon 605 bin euro garanti ücret almıştı.

Tarık Çamdal ayrıca, Galatasaray'da ilk 11'de sahaya çıktığı her maç için 10 bin euroluk ücretin de sahibi olmuştu.

Murat Sancak: Tarık Çamdal ile asgari ücrete anlaştık

Son Dakika Spor Murat Sancak: Tarık Çamdal ile asgari ücrete anlaştık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Hakan: galatasaraya hayatının kazığını attı bu adam, ömür billah bu kazıkla yaşayacak 55 11 Yanıtla hakkı: o parayla geçiniyo şimdi asgari ücretle anlaşmış anlaşmasada ordan aldıkları ile hayli hayli geçinir yıllarcaaa ömür boyuu 36 3 !: Şaşılacak durum, gelen geçek kazık atıyor hatta yönetimdekiler kazığı içeride bırakıyor ama bu adamın attığı kazık neden bu kadar göze battı anlamak güç! 22 1
  • Ender: Kimler komisyon aldı ona baksınlar. 35 3 Yanıtla
  • İşçi: Şaka gibi adamın zaten parası var ne asgari ücreti olayı kess 25 2 Yanıtla
  • Ziyaaa: Yav bu cocigi ben halasahada sahaya bile sürmem, yillardir hic bir meziyeti olmadan güzel paralar aldi. 21 0 Yanıtla
  • Galatasarayın Transferi : Tarıkın Gsdan kazandığı para haramdır çıksın yaa Haldun Üstünel gibi bir adam lazım 15 1 Yanıtla
  • Tatar: Hak etmediği Milyon eurolari götüren biri asgari ücrete mi kaldı atma başkan 5 2 Yanıtla
  • Tr80: Alin teri ile hak etmediğin para senin değildir bir gün misliyle cebinden çıkar yada çocuklarından. 4 2 Yanıtla
  • bjk: o kazık atmadı onu alan yünetim en büyük kazığı attı gs ye biraz parladı adam hemen en yüksek bonservisi verip en büyük kazığı aldılar 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement