Murat Şirin yeniden TÜRSAB BTK Başkanı - Son Dakika
Güncel

Murat Şirin yeniden TÜRSAB BTK Başkanı

Murat Şirin yeniden TÜRSAB BTK Başkanı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Adana Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanlığı'na yeniden Murat Şirin seçildi.

18.10.2019 09:59  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Adana Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanlığı'na yeniden Murat Şirin seçildi.

TÜRSAB'ın Adana Osmaniye illerini kapsayan BTK Adana seçimleri kurumun Kayalıbağ Mahallesi'ndeki binasında yapıldı. Seçimlere Murat Şirin'in hazırladığı tek liste ile gidildi. Yapılan seçimler sonunda Murat Şirin yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu da Özlem Kokbaş, Gökbörü Boyvadaoğlu, Ali Mullaoğlu ve Ali Almaz'dan oluştu.

Seçimlere TÜRSAB Başkan Yardımcısı Bedirhan Bayka ile TÜRSAB yönetim kurulu üyesi M. Nezih Hacıalioğlu da katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Murat Şirin yeniden TÜRSAB BTK Başkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'a gelen çocukları misafir etti
    12:34 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'a gelen çocukları misafir etti

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 ülkeden gelen çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için İstanbul'da ağırladı. İmamoğlu, çocuklara seslenerek, onların enerji ve umut verdiğini belirtti. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali boyunca çocukların İstanbul'un farklı noktalarında eğleneceğini ve birbirlerinin kültürlerini tanıyacaklarını söyledi. İmamoğlu, çocukların evrensel bir dille sevgi ve arkadaşlık kurduklarını vurgulayarak, 23 Nisan'ın tüm dünya çocuklarının bayramı olduğunu ifade etti.

  • Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    12:34 Adıyaman Valisi Osman Varol Çelikhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesinde devam eden kalıcı afet konutları, geçici yaşam merkezi ve çarşıyı ziyaret ederek esnaf ve depremzedelerle bir araya geldi. Ayrıca yapımı devam eden çalışmaları inceleyen Vali Varol, yetkililerden bilgi aldı.

  • Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı
    12:33 Erzincan'da maden sahasında heyelan: Bir işçinin daha naaşına ulaşıldı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden sahası heyelanında toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Arama çalışmaları devam ederken, daha önce de bir işçinin cenazesine ulaşılmıştı.

  • Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Mart Ayında 63 Bin Yolcuya Hizmet Verildi
    12:32 Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Mart Ayında 63 Bin Yolcuya Hizmet Verildi

    Şanlıurfa GAP Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistikleri açıklandı. Mart ayında iç hat yolcu trafiği 62 bin 355, dış hat yolcu trafiği ise 659 oldu. Ayrıca, Mart ayında toplamda 682 uçak iniş-kalkış yaptı ve 439 ton yük taşındı. Son üç aylık dönemde ise havalimanında 200 bin 388 yolcu, bin 862 uçak ve bin 651 ton yük trafiği gerçekleşti.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi 2023 Faaliyet Raporları Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
    12:32 Ankara Büyükşehir Belediyesi 2023 Faaliyet Raporları Oy Çokluğuyla Kabul Edildi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı'nda Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü 2023 yılı faaliyet raporları oy çokluğuyla kabul edildi. Başkan Mansur Yavaş, beş yılda yapılan çalışmaların millet tarafından onaylandığını belirtti. Yavaş, beş yıllık süreçte yapılan projeleri ve hizmetleri anlattı ve gelecek seçimlerde de halkın iradesine saygı duyacaklarını vurguladı.

  • Talas'ta Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı Açılıyor
    12:32 Talas'ta Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı Açılıyor

    Talas Belediyesi'nin kadın girişimcilere destek amacıyla kurduğu Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı, bu hafta misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Harman Mahallesi Meydanı'nda kurulan pazarda el emeği ürünler ve ev yapımı yemekler satışa sunulacak.


Advertisement