Murat Ülker, 335 Milyon Liralık Satışı Periscope'tan Canlı Yayınladı - Son Dakika
Ekonomi

Murat Ülker, 335 Milyon Liralık Satışı Periscope'tan Canlı Yayınladı

Cola Turka, Saka Su ve Çamlıca Gazoz'u Japon DyDo Drinco'ya 335 milyon liraya satan Yıldız Holding Başkanı Murat Ülker, son imzaları Periscope'tan canlı yayınladı.

29.09.2015 11:33  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz mayıs ayında süt ve süt ürünleri üretimi yapan şirketi Ak Gıda A.Ş.'yi Fransız gıda devi Groupe Lactalis'e satan Yıldız Holding geçtiğimiz günlerde de üç önemli içecek markasını Japon şirketi DyDo Drinco'ya satmıştı.

YILDIZ HOLDİNG, COLA TURKA'YI JAPONLARA SATTI

Della Gıda San. ve Tic. A.Ş. (Cola Turka), Bahar Su San. ve Tic. A.Ş (Saka Su) ile İlk Mevsim Meyve Suları Pazarlama A.Ş.'nin (Çamlıca Gazoz) yüzde 90 hissesinin satışını kapsayan operasyona ilişkin imzalar ise bu sabah atıldı.

CANLI YAYINDA İMZA

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker de, atılan son imzaları sosyal medyada paylaştı. Twitter'da 100 bine yakın takipçisi bulunan Murat Ülker "Artık sosyal medya şahitliği var. Biz de imzalarımızı canlı yanında takipçilerimizin huzurunda attık." mesajı ile birlikte bir de fotoğraf paylaştı. Toplu fotoğraf karesinde Yıldız Holding tepe yönetiminin yanı sıra DyDo Drinco'nun yöneticileri de yer aldı.

Murat Ülker, imza töreni sonrası çekilen bir fotoğrafı takipçileri ile paylaştı.

Murat Ülker, şirketlerin devrini sağlayan evrakların imza işlemlerini ise Periscope'tan canlı yayınladı. "Dünkü haberin canlı imzası" başlığı ile yapılan yayında taraflar ilgili evrakları imzalıyor.



Murat Ülker, 335 Milyon Liralık Satışı Periscope\'tan Canlı Yayınladı

Son Dakika Ekonomi Murat Ülker, 335 Milyon Liralık Satışı Periscope'tan Canlı Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ersin: Torku çıkıyor rahat olun ondan sattı zaten:)) 3 1 Yanıtla
  • qw: Ulan mal akp ile ne alakası bar maloş 1 2 Yanıtla
  • TÜRK'ün gücünü göreceksiniz : 14 yıldır ülkeyi soyan,terörü bitirememiş,ekonomiyi batırmış aciz akp ye,bir 4 yıl daha vermek ahmaklıktır 0 2 Yanıtla
  • Turko: sabri ülker topladı hepsini marka yaptı murat efendi satmaya başladı işin kötüsü hep yabancılara satıyor hadi hayırlısı 1 1 Yanıtla
  • Mehmet Tunçer: Cola Turka da gitti :(( 0 1 Yanıtla
  • qw: Kola japon olur artık 0 0 Yanıtla
  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı
    23:17 Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı

    Kayseri'de düzenlenen törende, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton sertifikalı nohut, aspir, yeşil mercimek, sorgum sudan ve kuru fasulye tohumu dağıtıldı. Kayseri'nin tarım ve hayvancılıkta önemli bir noktada yer aldığı belirtilirken, proje kapsamında son 4 yılda 8 bin ton muhtelif tohum dağıtımı gerçekleştiği ve 400 bin dekar alanın tarımsal üretime kazandırıldığı ifade edildi.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı
    19:56 Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı

    Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktör Yardımcısı Denis Radchenko, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) ayarlama ve başlatma safhasının santralin ömrü için çok önemli bir aşama olduğunu belirtti. Radchenko, birinci ünitede nükleerle ilgili binalarda ana inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda ayarlama ve başlatma çalışmalarına kapsamlı olarak başladıklarını söyledi. Kontrollerin ardından sıcak ve soğuk deneme aşamasına geçileceğini belirten Radchenko, bu yılın sonuna kadar birinci ünitede ilk test elektrik enerjisini elde etmeyi planladıklarını ifade etti.

  • Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı
    19:34 Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı

    Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen 40 firma ile sözleşme yapıldı. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ön tahsis protokol toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan yetkililer, yatırımcıların seçimi konusunda titiz davrandıklarını ve Söğütlü OSB'nin şehrin ihracat hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti. Yeni OSB'nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür edildi ve yatırımcı firmalarla ön sözleşme imzalandı.

  • Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı
    19:19 Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı

    Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van'da her türlü yük taşımacılığı yapanlara 'K' Türü yetki belgesi verme yetkisini tekrar kazandıklarını açıkladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yetkinin geri alınmasıyla Van TSO'nun itibarının geri kazanılacağı ve kullanıcıların işlemlerinin kolaylaşacağı belirtildi.


Advertisement