Muratbey Uşak - Sakarya Bşb Basketbol Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Muratbey Uşak - Sakarya Bşb Basketbol Maçının Ardından

Muratbey Uşak - Sakarya Bşb Basketbol Maçının Ardından

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında Muratbey Uşak, sahasında Sakarya BŞB Basketbol’u konuk etti.

05.11.2017 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Muratbey Uşak, sahasında Sakarya BŞB Basketbol'u konuk etti. Karşılaşmadan 81-69 Sakarya BŞB Basketbol galip ayrıldı. Maçın ardından antrenörler mücadeleyi değerlendirdi.

Muratbey Uşak Bakstetbol Başantrenörü Ozan Bulkaz, çok istedikleri bir maçı kaybettiklerini söyledi. Bulkaz açıklamasından şunları söyledi:

"Çok istediğimiz bir maçı kaybettik, çok ihtiyacımız vardı ama biz inatçı bir takımız. Buraya kolay gelmedik, kolay da pes etmeyiz. Bir sonraki maça konsantre olacağız, orayı kazanıp bir çıkış yakalayacağız. Bu sene zor ama biz de iyi takımız, iyi de çalışıyoruz. İnşallah istediğimiz şeyi alacağız."

Konuk takımın Başantrenörü Burak Selçuk Ernak ise, "Oyun planımıza sadık kalan ve maçın çok büyük bir kısmında dikkatini düşürmeyen büyük enerji veren bütün oyuncularıma tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Uşak deplasmanı her zaman çok zor bir deplasmandır. Bizim gibi yeni bir takım için çok önemli bir galibiyet. Lige beşte üç ile başlamış olduk. Hep ifade ettiğim gibi biz fikstürü takım olarak hafta hafta düşünüyoruz. Bundan sonra sadece Beşiktaş maçına konsantre olacağız. İki hafta üst üste evimizde oynayacağız. İnanıyorum ki Sakarya'daki değerli basketbol severler daha önceki maçlarda olduğu gibi bu maçlara ilgi gösterecekler ve orayı bir şenlik havasına çevirecekler. Uşak takımı da eksiklerini tamamlamış çok iyi çalışmış bir takım. Onlara da sezonun geri kalan kısmında başarılar diliyorum, teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sakarya BŞB Basketbol oyuncusu Laseric Jones yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Zor bir maç olacağını deplasmanda zor bir maç olacağını biliyorduk, fakat iyi bir oyun planımız vardı ve ilk yarı olmasa bile ikinci yarı bunu çok iyi uyguladık ve ihtiyacımız olan maçı kazandık." - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muratbey Uşak - Sakarya Bşb Basketbol Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement