Muratpaşa'da 'Pi Günü' Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da 'Pi Günü' Etkinlikleri

Muratpaşa\'da \'Pi Günü\' Etkinlikleri

Muratpaşa Belediyesi’nin Zeytinköy Eğitim ve Bilgi Merkezi öğrencileri matematiğin ünlü sabiti ‘pi sayısı’ anısına özel kabul edilen 14 Mart için, belediye fuayesinde pi sembolü yaptı.

15.03.2017 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi'nin Zeytinköy Eğitim ve Bilgi Merkezi öğrencileri matematiğin ünlü sabiti 'pi sayısı' anısına özel kabul edilen 14 Mart için, belediye fuayesinde pi sembolü yaptı.

Muratpaşa Belediyesi'nin Antalya'nın ekonomik ve sosyo-kültürel imkanları en kısıtlı bölgesi Zeytinköy ve Ermenek'te yer alan 'Eğitim ve Bilgi' merkezlerinden öğrenciler matematiğin ünlü sabiti pi sayısı anısına özel kabul edilen 14 Mart gününde bilgi yarışmasında karşıya geldi, belediye fuayesinde Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın da parçası olduğu pi sembolü oluşturdu.

İki gün boyunca devam eden etkinliklerde her iki Eğitim ve Bilgi Merkezi'nin ilkokul çağındaki öğrencileri ilk olarak Falez-2 Park'ta bulunan Yaşlı Evi'nde bilgi yarışmasında karşı karşıya geldi. Bilgi yarışmasında dereceye giden öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Pi Günü için ikinci etkinlik ise Başkan Uysal'ın her Çarşamba düzenlendiği randevusuz görüşme saatlerinde gerçekleşti. Başkan Uysal, belediye fuayesinde yer alan Turunç Masa'da komşularıyla görüşürken Zeytinköy Eğitim ve Bilgi Merkezi'den yaklaşık 60 öğrenci küçük bir sürpriz yaptı. Öğretmenleri eşliğinde fuayeye gelen öğrenciler, dev bir 'pi' sembolü oluşturdu. Öğrencileri "Hoşgeldiniz" diyerek karşılayan Başkan Uysal da, çocuklarını oluşturduğu 'pi'nin bir parçası oldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da 'Pi Günü' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement