Muratpaşalı Miniklerin Yılsonu Gösterisi İzleyenleri Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Muratpaşalı Miniklerin Yılsonu Gösterisi İzleyenleri Büyüledi

Muratpaşalı Miniklerin Yılsonu Gösterisi İzleyenleri Büyüledi

Muratpaşa Belediyespor Cimnastik Takımı’nın gelenekselleşen yıl sonu gösterisi izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

30.12.2013 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyespor Cimnastik Takımı'nın gelenekselleşen yıl sonu gösterisi izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Muratpaşa Belediyespor Cimnastik Takımı'nın gelenekselleşen yıl sonu gösterisi Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapıldı. Gösteriyi Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Armen, Antalya Cimnastik İl Temsilcisi Arzu Akıncı ve çok sayıda davetli izledi.

Muratpaşa Belediyespor Cimnastik Takımı, Lyudmina Sert, Tatiana Tash, Merve Kahraman ve Pınar Akılveren antrenörlerinin hazırladığı kareografilerle gösterilerini sundu. Artistik Cimnastik ve Dans kategorilerinde yapılan gösteriler, öğrenci velileri ve davetliler tarafından hayranlıkla izlendi.

4 -17 yaşları arasındaki cimnastikçi miniklerin yaptıkları muhteşem hareketleri izleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Geleceğimizin teminatı bu minik sporculara vermiş olduğunuz destekten dolayı siz velilerimize teşekkür ediyorum. Geçmiş yıllarda Muratpaşa Belediyespor Kulübü cimnastikte Balkan Şampiyonları çıkarmış bir kulüp. Bu minik sporcular ablaları gibi başarılı olacak ve hatta Olimpiyat madalyaları kazanacaklar. Kendilerine güveniyorum ve bu güzel gösteriyi hazırlayan tüm ekibe teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Evcilmen konuşmasında 2014 yılının sağlık, mutluluk, başarı, sevgi, dostluk ve barış içinde geçmesi temennisinde de bulundu.

Minik sporculara yeni yıl hediyelerini veren Başkan Evcilmen, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşalı Miniklerin Yılsonu Gösterisi İzleyenleri Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement