Müs-Der Her Kesim Tarafından Benimsendi - Son Dakika
Yerel

Müs-Der Her Kesim Tarafından Benimsendi

Müs-Der Her Kesim Tarafından Benimsendi

Kısa bir süre önce kurula Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti (MÜS-DER) Bayburt'ta benimsendi.
Her kesim tarafından takdir edilen çalışmalara imza atan dernek yönetimi Bayburt halkının gönlünde yer edinmeye başladı.

28.11.2013 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir süre önce kurula Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti (MÜS-DER) Bayburt'ta benimsendi.

Her kesim tarafından takdir edilen çalışmalara imza atan dernek yönetimi Bayburt halkının gönlünde yer edinmeye başladı. Yüzyıl önce kurulan ve ağustos ayında kuruluşu yeniden revize edilerek deklare edilen cemiyetin ulusal bir anlayışla hizmet etmesi bekleniyor.

Cemiyetin yönetim kurulu başkanı Adil Kacır yaptıkları ziyaretler ve kurumsal tanıtım faaliyetleri hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Öncelikle tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Dört ay gibi kısa bir süre önce kuruluşumuzu gerçekleştirmemize rağmen şehrimizde derneğimize büyük bir teveccüh oluştu. Bu aslında bizden ziyade yüzyıl önce yola çıkan kurucularımızın başarısıdır. Hepsini rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun, rabbim yaptığımız her hayırlı çalışma neticesinde onları da hissedar eylesin. Bizler Onların bıraktığı yerden bayrağı teslim aldık, aynı samimiyet ve ihlasla yolumuza devam edeceğiz. Bu süre içerisinde önce kurum amirlerimizi, bürokratlarımızın bir kısmını ziyaret ettik. Milletvekilimiz Bünyamin Özbek'i derneğimizde ağırladık. Vali vekilimiz Abdülhamit Karaca'yı, Belediye Başkanımız Hacı Ali Polat'ı, Rektörümüz Prof. Dr. Selçuk Coşkun'u, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İbrahim Yumak'ı, İl müftümüz Kemalettin Aksoy'u, İl Milli Eğitim Müdürümüz Seydi Doğan'ı, İl Sağlık Müdürümüz Zülkarni Özbek'i, Devlet Hastanesi Genel Sekreterimiz Hulki Aşır'ı, İşkur İl Müdürümüz Ömer Akdeniz'i, Telekom İl Müdürümüz Eyüp Görgülü'yü, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hüsnü Yağmur'u, Bay-Bel. A.Ş Müdürümüz Hatem Serkan Taner'i ve Bayburt Grup-Enerji A.Ş Yöneticilerinden Hikmet Şentürk'ü makamlarında ziyaret ettik ve cemiyetimize üyeliklerini gerçekleştirdik. Sizlerin aracılığıyla bir kere daha Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca İHH, Anadolu Gençlik Derneği, Ülkü Ocakları gibi bazı STK'ları ziyaret ettik. Cemiyetimizin doğal üyesi olarak gördüğümüz basınımızın değerli temsilcileriyle görüşmeler yaptık. ve müteberrilerimize, bağışçılarımıza teşekkür belgeleri hazırladık, plaketler takdim ettik ve kendilerini iş yerlerinde ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Aşağıda isimlerini paylaştığımız tüm gönüldaşlarımıza yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. A.Rahman Şentürk, Murat Uluca, Fatih Yumak, Yusuf Elçi, Osman Temur, Lokman Haşlak, Hayri Tekin, Hakan Kobal, Benal Akburak, Metin Bulunmaz, Salih Harputlu, Recep Yumak, Kuddusi Kacır, Recep Yolcu, Bahri Topsakal, Kenan Şahin, Hüseyin Şahin, Hamza Gündoğdu, Süleyman Ağın, Emrah-Salih İşaşır, Fatih Burak, Eyüp Bayrak, Turgut Çalışkan, Murat Kurt, Ömer Yazgan, Suat Köprücü, Çetin Koloğlu, Eren Güncan, Ali Karslı, Fatih Yolcu, Recep Koçer, Dr. Mehmet Özer, Hikmet Cebe, Kenan Aktürk, Hasan Topçuoğlu, Merami Karaoğlu, Salih Çakır ve isimlerini hatırlayamadığımız tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz." dedi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müs-Der Her Kesim Tarafından Benimsendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement