Muş İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Muş İl Genel Meclisi Toplantısı

Muş'ta İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı.

07.09.2011 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı.

İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Meclis Başkanı Muhsin Yiğit ile meclis üyeleri katıldı.

Dede, meclis üyelerinin birlik içerisinde çalışması gerektiğini ifade ederek, "Sizler yüreğinde vatan sevgisi olan neferlersiniz. İnanıyorum ki yüreğinizde memleket sevgisi, yüreğinizde vatan, millet sevgisi var. Burada, doğdunuz topraklara sahip çıkmaya gayret ediyorsunuz. Bize miras bırakılan bu topraklarda birlikte çalışıyoruz ve bizden sonrakilere daha refah bir yer bırakmaya çalışıyoruz" dedi.

Malazgirt Zaferi törenlerine katılım az olmasına da dikkat çeken Dede,

"Sultan Alparslan, Anadolu'nun kapılarını buradan açtı. Eğer Romen Diogenes 1071 yılında o savaşı kazansaydı inanıyorum ki bugün Malazgirt, haçlıların Kabe'si olurdu. Ama sanki Malazgirt hiç olmamış gibi bir durum ortada" diye konuştu.

Daha sonra konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Yiğit ise, Belediye Başkanı Dede'nin meclis toplantısına katıldığı için sevindiklerini belirterek, "Aslında geç kalınmış bir ziyaret olarak değerlendiriyoruz. Ama buna rağmen Belediye Başkanı Dede'nin meclisimize gelerek bazı tavsiyelerde bulunması bizi son derece memnun etmiştir" dedi.

- MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement