Muş Kaymakam Çetin Parke Taşı ve Peyzaj Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika
Güncel

Muş Kaymakam Çetin Parke Taşı ve Peyzaj Çalışmalarını Denetledi

Kaymakam Çetin parke taşı ve peyzaj çalışmalarını denetlediVARTO(Muş),(DHA)-Muş'un Varto ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı vekili Mehmet Nuri Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mahallelerde yürütülen çalışmaları inceledi.

22.10.2017 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaymakam Çetin parke taşı ve peyzaj çalışmalarını denetledi

VARTO(Muş),(DHA)-Muş'un Varto ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı vekili Mehmet Nuri Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mahallelerde yürütülen çalışmaları inceledi.

Gümgüm Mahallesi'ndeki Nahır Yolu Sokakta devam eden çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürlüğü ve yetkililerden bilgi alan Kaymakam Çetin, çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. İlçedeki yolları sıcak asfaltla yenileyerek, Nahır yolunda yapılan sıcak asfaltın ardında kilitli parke taşı ve peyzaj çalışması başlatarak yolu yürüyüş parkuru olacak şekilde vatandaşların hizmetine açacaklarını belirten Çetin, "Varto çok güzel bir ilçe olacak" dedi.

İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı İsmail Terzi ile birlikte incelemelerde bulunan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin sokakta karşılaştıkları çocuklarla sohbet etti ve kendilerinden bir isteklerinin olup, olmadığını sordu. Çocuklarla derslerinde başarılar dileyen Kaymakam Çeti hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muş Kaymakam Çetin Parke Taşı ve Peyzaj Çalışmalarını Denetledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş Kaymakam Çetin Parke Taşı ve Peyzaj Çalışmalarını Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement