Muş Nvarto'da Pkk/kck'ya Ait Barınak ve Sığınaklar İmha Edildi - Son Dakika
Güncel

Muş Nvarto'da Pkk/kck'ya Ait Barınak ve Sığınaklar İmha Edildi

Varto'da PKK/KCK'ya ait barınak ve sığınaklar imha edildiMUŞ'un Varto İlçesi'nde bölücü PKK terör örgütü tarafından kullanılan mevzi, sığınak ve barınaklar imha edildi.

09.05.2019 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Varto'da PKK/KCK'ya ait barınak ve sığınaklar imha edildi

MUŞ'un Varto İlçesi'nde bölücü PKK terör örgütü tarafından kullanılan mevzi, sığınak ve barınaklar imha edildi. Varto kırsalındaki yerlerin PKK/KCK terör örgütünün sözde Erzurum eyaleti doğu gücünde faaliyet gösteren teröristler tarafından kullanıldığı belirlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından Varto İlçesi'nde PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Varto kırsalında terör örgütünün sözde Erzurum eyaleti doğu gücünde faaliyet gösteren teröristlerin kullandıkları noktalarda arama yapıldı. Polis ve jandarmanın ortak operasyonunda 3 adet mevzi, 2 adet sığınak, 4 adet barınma yeri, bir adet toplanma yeri bulundu. Sığınaklarda, çok sayıda yaşam malzemesinin yanısıra pil, kablo, uzun namlulu silah parçası, güneş paneli, telsiz aparatı, şemsiye ele geçirildi. Bölgede yapılan aramalarda ise kayalıkların arasına gizlenmiş halde bir adet el yapımı patlayıcı düzeneğinde dolu tüp ile 3 adet bidon güvenlik güçlerince topraktan çıkarıldı. Mevzi, sığınak, barınak ve malzemeler imha edildi.

Muş Nvarto\'da Pkk/kck\'ya Ait Barınak ve Sığınaklar İmha Edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş Nvarto'da Pkk/kck'ya Ait Barınak ve Sığınaklar İmha Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement