Muş'ta "Benim İçin Oku" Projesi - Son Dakika
Güncel

Muş'ta "Benim İçin Oku" Projesi

Muş'ta Bal Peteği Anaokulu'nda başlatılan "Benim İçin Oku" projesi yoğun ilgi gördü.

15.03.2018 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta Bal Peteği Anaokulu'nda başlatılan "Benim İçin Oku" projesi yoğun ilgi gördü.

Okulda, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar kitap okudu.

Okul müdürü Seda Aksoy, yaptığı açıklamada, proje kapsamında kurum amirlerinin ve vatandaşların katılımıyla kitap okuduklarını söyledi.

Aksoy, "Okulumuzda görev yapan Okul Öncesi öğretmeni Kadriye Sancar tarafından hazırlanan 'Benim İçin Oku' projesine katkı sağlıyoruz. Bunun için hikayeyi okumak için daire amirlerini çağırıyoruz. Bugün de Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç'u çağırdık. Amacımız çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak. İlerleyen günlerde daire amirlerimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Martın sonuna kadar projemizi tamamlamayı hedefliyoruz. İnşallah hedefe ve amaca ulaşırız." şeklinde konuştu.

Okul öncesi çocuklarında okuma alışkanlığının kazandırılmasının oldukça önemli olduğuna işaret eden Kızılay Şube Başkanı Cengiz Koç ise, "Okulumuz çok güzel bir proje gerçekleştirmiştir. Biz de Kızılay olarak proje ile ilgili davet aldığımızda koşarak geldik. Birlikte kitap okuduk. Çeşitli hediyeler dağıttık. Gerçekten okulumuzun fiziki şartları çok uygun. Çocuklarımız için nezih bir ortam oluşturduğunu gördük." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta 'Benim İçin Oku' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement