Muş'ta Hiyan Aşiretinden AK Parti'ye Destek - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Hiyan Aşiretinden AK Parti'ye Destek

Muş'taki Hiyan aşireti mensupları, düzenledikleri birlik yemeğinde ikinci kez AK Parti'den aday gösterilen Belediye Başkanı Feyat Asya'ya desteğini açıkladı.

24.03.2019 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'taki Hiyan aşireti mensupları, düzenledikleri birlik yemeğinde ikinci kez AK Parti'den aday gösterilen Belediye Başkanı Feyat Asya'ya desteğini açıkladı.

Kent merkezindeki bir restoranda düzenlenen programda, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ile Belediye Başkanı Asya, Hiyan aşireti ileri gelenlerinin de aralarında bulunduğu yüzlerce kişiyle bir araya geldi.

Programda konuşan Şimşek, aşiretlerin bölge coğrafyasında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Asya ise ideolojiye dayalı bir belediyecilik yapmayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, 1994'te İstanbul'a belediye başkanı seçildiğinde sadece hizmet belediyeciliği ile İstanbul'u çöpten, çamurdan ve çirkinlikten arındırarak medeniyetler merkezi haline getirmiştir. Bizler hep beraber şehirlerimizi yeniden imar edeceğiz. Sizlerin burada bulunmanız çok önemli. Muş'a, ülkeye sahip çıkmanın bir işaretidir. Destekleriniz çok önemlidir. Sizlerin desteği ile bu seçimi kazanacağız. Hiyan aşiret mensuplarına gösterdikleri sahiplenmeden dolayı teşekkür ederim."

Aşiret mensuplarından iş adamı Seyfetullah Olcay da 31 Mart yerel seçiminde aşiret olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verme kararı aldıklarını belirterek, "Muş'un anahtarını Sayın Cumhurbaşkanına göndermenin taahhüdünü vermek istiyoruz. Bu karar aşiretimizin ortak karardır. Bu davanın arkasında durduğumuzu beyan ettik." dedi.

Programa AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, eski Muş Milletvekilleri Necmettin Dede, Sabahattin Yıldız, aşiret üyeleri ile davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta Hiyan Aşiretinden AK Parti'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement