Muş'ta Uyuşturucuyla Mücadele - Son Dakika
3.Sayfa

Muş'ta Uyuşturucuyla Mücadele

Muş’ta polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

13.12.2017 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik operasyon yapıldığı belirtildi. Yapılan operasyonlarda, 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak Suçundan' 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişinin yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığının belirtildiği açıklamada, "Farklı bir şahsın üzerinden 1 gram metamfetamin maddesi, bir başka şahsın üzerinden de iki parça halinde toplam 18 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca, bir şahsın üzerinden ise 1 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında 'Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak, Kabul Etmek veya Satın Almak' suçlarından işlem yapılmıştır. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüste bulunan bir şahsın üzerinden 1 gram metamfetamin maddesi ile 4 gram ağırlığında toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahıs hakkında 'Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak, Kabul Etmek veya Satın Almak' suçundan işlem yapılmıştır. Bulanık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda ise iki kişinin uyuşturucu madde kullandığı tespit edilmiş ve yapılan kontrollerde 13,89 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahıslar çıkarıldıkları adli mercilerce serbest bırakılmıştır" ifadelerine yer verildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muş'ta Uyuşturucuyla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement