Muş'ta Yolda Mahsur Kalan 5 Kişi Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Yolda Mahsur Kalan 5 Kişi Kurtarıldı

Muş\'ta Yolda Mahsur Kalan 5 Kişi Kurtarıldı

Muş'un Korkut ilçesine bağlı Çalaplı köyü yolunda kara saplanan araçta mahsur kalan 5 kişi, 4 saat süren çalışma sonucu kurtarıldı.

17.01.2013 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Korkut ilçesine bağlı Çalaplı köyü yolunda kara saplanan araçta mahsur kalan 5 kişi, 4 saat süren çalışma sonucu kurtarıldı.

İlçeye bağlı Çalaplı köyünde aniden rahatsızlanan Burhan Yılmaz'ı hastaneye götürmek için yola çıkan köylüleri taşıyan minibüs, Gelincik mevkisinde tipi nedeniyle kara saplandı.

Kendi imkanlarıyla minibüsü bulunduğu yerden çıkaramayan köylüler, Karakale Jandarma Karakol Komutanlığı'ndan yardım istedi.

Jandarmanın konuyu İl Özel İdaresi'ne haber vermesiyle yol açma çalışması başlatan karla mücadele ekipleri, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından köylülere ulaştı.

Donma tehlikesi geçiren köylülerin bulunduğu aracı halat yardımıyla saplandığı yerden çıkaran ekipler, hasta Yılmaz'ı Korkut Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı.

Yaklaşık 4 saat yolda mahsur kaldıklarını belirten minibüs sürücüsü Mehmet Sönmez, köyden uzaklaştıktan bir süre sonra etkili olan tipi nedeniyle araçlarının kara saplandığını ve yolda mahsur kaldıklarını söyledi.

Sönmez, "Sabah saatlerinde 4 kişi hastayı da alarak minibüsle yola çıktık. Köyden çıktığımızda hava güzel ve yolumuz ulaşıma açıktı. Köyden uzaklaştıktan bir süre sonra yolun tipi nedeniyle kapandığını fark ettik. Araçta hasta olduğu için ilerlemeye çalıştık. Ama kara saplandık. 4 saat burada bekledikten sonra ekipler bize ulaştı" dedi.

Sönmez, kendilerini kurtaran ekiplere teşekkür etti.

Muhabir: Sabri Yıldırım/ Şener Toktaş

Yayıncı: Levent Harman - MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta Yolda Mahsur Kalan 5 Kişi Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement