Musa Aydın: "İldem'e Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz" - Son Dakika
Spor

Musa Aydın: "İldem'e Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz"

Güreşçi Cenk İldem’in trafikte yaşadığı saldırı sonucu yaralanmasıyla ilgili olarak Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın açıklamada bulundu.

11.10.2017 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güreşçi Cenk İldem'in trafikte yaşadığı saldırı sonucu yaralanmasıyla ilgili olarak Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın açıklamada bulundu. Aydın saldırıyı kınadığını ifade etti.

İstanbul'da trafikte tartıştığı kişiler tarafından ateş açılan ve yaralanan Olimpiyat 3.'sü güreşçi Cenk İldem'in saldırıya uğramasıyla ilgili olarak Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'dan açıklama geldi. Her iki bacağından yaralanan başarılı sporcu hastaneye kaldırılırken durumunun iyi olduğu ve kısa süre sonra çalışmalara başlayabileceği belirtildi. Haberi alır almaz İldem'in durumuyla yakından ilgilendiği belirtilen Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, bu olayı kınarken, "Cenk, hiçbir alakası yokken olayın içinde kaldı ve kaza kurşunlarıyla yaralandı. Çok şükür sporcumuzun durumu iyi. Küçük bir operasyon yapıldı. Kurşunlar bacağını delip geçmiş ve kemiğe zarar vermemiş. Bu olayı kınıyor, sporcumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" şeklinde konuştu.

İBB Spor Kulübü: "Sporcumuza yapılan saldırıyı kınıyoruz"

Cenk İldem'in bağlı olduğu İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü de yaşanan saldırıyı kınadı. Kulüpten yapılan açıklamada, "2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda erkekler grekoromen stil 98 kiloda bronz madalya kazanan milli güreşçimiz Cenk İldem'e yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Tedavisi süren milli güreşçimize geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah'tan acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Musa Aydın: 'İldem'e Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement