Mushin Yazıcıoğlu Doğum Gününde İzmir'de Anıldı - Son Dakika
Yerel

Mushin Yazıcıoğlu Doğum Gününde İzmir'de Anıldı

Mushin Yazıcıoğlu Doğum Gününde İzmir\'de Anıldı

BBP İzmir İl Teşkilatı, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu 58. doğum gününde Şehit Muhsin Yazıcıoğlu mescidin de mevlit okutarak dualarla andı.

02.01.2013 10:51  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP İzmir İl Teşkilatı 25 Mart 2009 tarihinde geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu 58.doğum gününde Şehit Muhsin Yazıcıoğlu mescidin de mevlit okutarak dualarla andı.

Geçirdiği helikopter kazasında hayatını

kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu 58. Doğum gününde mevlit okutularak dualarla anıldı.

Mevlid-i şerif başlamadan önce bir konuşma yapan BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket " Mekke'nin fethinin yıl dönümüne tevafuk eden bu doğum gününde 54 yıllık yaşamı boyunca Yüce Türk milletinin bekası için çalışan Türk-İslam coğrafyasının umudu olan, Allahın varlığı ve birliği, Resulullahın risalesi dışında hiçbir mutlak hakikat tanımayan,dürüst kişiliği,seviyeli ve yol gösterici siyaset üslubuyla her kesim den insanın takdirini ve sevgisini kazanan ebedi siyasi liderimiz Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nu 58.doğum günün de anmak ve 1988 yılında hakkın rahmetine kavuşan örnek şahsiyet merhum hocamız Seyyid Ahmet Arvasi'yi vefatının 24.yılında yad etmek için burada bulunmaktayız.Ruhları şad mekanları cennet olsun "dedi.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği mevlid-i şerife BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, İl Yönetim Kurulu Üyeleri,İlçe Başkanları, Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Yusuf Koç ve yönetimi katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mushin Yazıcıoğlu Doğum Gününde İzmir'de Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement