Müsiad 3. Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Müsiad 3. Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı Yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi tarafından 3.Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı yapıldı.

20.04.2013 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi tarafından 3. Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı yapıldı.

MÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 3. Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantısına katılan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Reis Topçu, bu tür toplantıların MÜSİAD'ın büyümesine olanak sağladığını belirtti.

MÜSİAD'ın yüksek ahlak ve ileri teknoloji sloganıyla çıktığı yolda bir yandan dünya gelişim standartlarına ayak uydururken bir yandan da değerlerinden taviz vermeden ilerlediğini kaydeden Topçu, katılımcılara hitap ederek, "Bu toplantılar sizler için işlerinizde daha ileriye gitmeye ve geleceğe daha geniş ufuklarla bakmanıza vesile olacaktır" ifadesini kullandı.

MÜSİAD Teşkilatlanma Komisyonu Bölge İş Geliştirme Toplantıları sorumlusu Kasım Koç ise toplantılarda amaçlarının MÜSİAD üyelerinin arasındaki alışverişleri artırmak ve yeni pazarlara girmelerine imkan sağlamak olduğunu aktardı.

Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun da Sivas sanayisi ve MÜSİAD'ın bölgeye katkıları hakkında bilgi verdi.

Coşkun, Sivas'ın jeopolitik konumu itibariyle de çevre illerle rahatlıkla ticaret yapabileceğini ifade etti. - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müsiad 3. Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement