Müsiad'dan Vizyoner'17 - Son Dakika
Ekonomi

Müsiad'dan Vizyoner'17

Müsiad\'dan Vizyoner\'17

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü, 11-12 Ekim tarihleri arasında İstanbul Wow Convention Center’da düzenlenecek olan Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’nin ana temasının ‘dönüşüm’ olduğunu söyledi.

05.10.2017 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü, 11-12 Ekim tarihleri arasında İstanbul Wow Convention Center'da düzenlenecek olan Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'nin ana temasının 'dönüşüm' olduğunu söyledi.

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, 11-12 Ekim tarihleri arasında İstanbul Wow Convention Center'da düzenlenecek olan VİZYONER'17 Sektörler Zirvesi hakkında açıklamalarda bulundu. MÜSİAD'ın iki yılda bir düzenlediği ve dünyanın en hızlı gelişen ülkelerinden biri olan Türkiye için bir yol haritası niteliğinde olan Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar'ın yanı sıra Dijital Türkiye Platformu Başkanlar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sıddık Yarman, Altınay Robot Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özel, Yazar ve Ekonomist Alev Alatlı ve iş dünyasından kilit isimler katılacak. İkincisinin gerçekleştirileceği MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'nin ana temasını, gelecekte var olmanın en önemli unsuru olarak karşımıza çıkan 'dönüşüm' kavramı oluşturuyor. Zirvede, 'Dönüşen Dünyada Yeni Türkiye' ana teması altında; "Niçin Dönüşüm?', 'Nasıl Dönüşüm?', 'Neye Dönüşüm?' ve 'Türkiye'nin Dönüşümü' başlıklı oturumlar düzenlenecek.

"Elimizi taşın altına koymaya hazırız"

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Türkiye'nin atılım yapması ve daha müreffeh yarınlara sahip olması için, hem bir sivil toplum kuruluşu, hem de bir iş adamları derneği olarak ellerini taşın altına koymaya her zaman hazır olduklarını belirterek, "Yurt içinde 86 irtibat nokta, yurt dışında 68 farklı ülkede toplamda 181 nokta ile Türkiyemizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. 'Dönüşen Dünyada Yeni Türkiye' temasıyla gerçekleştireceğimiz Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi, dönüşümün stratejisini inşa ettiğimiz uluslararası bir organizasyon olarak bu çabanın bir parçası" dedi. MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılım kaydı ve ayrıntılı bilgi edinmek için; http://www.musiadvizyoner.org adresi ziyaret edilebilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Müsiad'dan Vizyoner'17 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement