Müsiad'ın 23. Genel Kurulu'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

Müsiad'ın 23. Genel Kurulu'na Katıldı

Müsiad\'ın 23. Genel Kurulu\'na Katıldı

MÜSİAD Sakarya Şubesi; "Türkiye'nin yeni gücü" sloganı ile 23. Genel Kurulu'nu gerçekleştiren MÜSİAD Genel Merkezi'nin Haliç Kongre Merkezi'ndeki programına, 81 kişilik üyesiyle birlikte katılarak, hazır bulundu.

01.05.2015 16:20  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genel Kurul'da Sakarya damgası

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 23. Genel Kurulu; İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen genel kurula; Sakarya'dan başta MÜSİAD Sakarya Başkanı Ahmet Genç, Kurucu Şube Başkanı ve Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, ikinci Dönem Başkanı Mehmet Aracı, üçüncü Dönem Başkanı Necati Atalay, dördüncü Dönem Başkanı Halit İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, SAMİB Başkanı Metin Kar, MÜSİAD ABD Başkanı Mustafa Tuncer, Genç MÜSİAD Başkanı Burak Arığ ve Sakarya Şube Yönetim Kurulu üyeleri, olmak üzere toplamda 81 kişi katıldı. Sakarya heyeti ayrıca; Senegal Cumhurbaşkanı Abdoulaye Wade, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yurt içinden ve yurt dışından olmak üzere MÜSİAD üyesi toplam 4 bin kişinin katıldığı MÜSİAD Genel Merkezi'nin 23. Genel Kurulu'nda, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Mehmet Yarar, ikinci Dönem Başkanı Ali Bayramoğlu, üçüncü Dönem Başkanı Dr. Ömer Bolat ve dördüncü Dönem Başkanı ve DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan ile de görüştü.

Erdoğan'a tablo hediye edildi

Kurulun bu bölümü, Divan Kurulu'nun oluşturulmasıyla başlarken, derneğin faaliyet özeti ve bütçe sunumuyla devam etti. Ardından da yeni Yönetim Kurulu'nun teklif edildiği kurulda, üyeler oylandı. Nail Olpak'ın başkanlığa devam ettiği Genel Kurul'da asil üyeler Ahmet Selvi, Alipınar Tobdaş, Bekir Sami Nalbantoğlu, Burak Benşin, Esat Akbülbül, Eyüp Uğur, Fuat Tosyalı, Gökhan Murat Kalsın, Gülten Durdu, Hakan Altınay, Halim Aydın, Mahmut Asmalı, Mehmet Ünal, Melike Günyüz, Namuk Alper Esen, Nazım Özdemir, Necmettin Öztürk, Ömer Faruk Akbal, Ömer Faruk Çelik, Remzi Gür, Soner Meşe, Turgut Al, Ümit Kiler ile Yavuz Fettahoğlu'ndan oluştu. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden Kurul'un ikinci bölümünde 'MÜSİAD Türkiye'nin Yeni Gücü" isimli bir sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi. Kurul'da konuşmaların ardından Genel Başkan Nail Olpak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tablo takdiminde bulundu. Ayrıca, görevini devreden MÜSİAD sektör kurulu başkanları, şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerine de hediye verilirken, Kurul aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müsiad'ın 23. Genel Kurulu'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement