MÜSİAD Sakarya 15. Yılında - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD Sakarya 15. Yılında

MÜSİAD Sakarya 15. Yılında

Sakarya MÜSİAD; 4. Kez Halit İnci ile devam kararı aldı.

19.01.2013 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin 15. Olağan Genel Kurulu; SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Sakarya Protokolü

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi'nin 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı; SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Tek liste halinde gidilen kongrede; dördüncü dönem mevcut Başkan Halit İnci; MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin 4. Kez başkanı oldu. Kongreye; AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, MÜSİAD Dördüncü dönem Genel Başkanı Ömer Cihat Vardan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, sMÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Reis Topçu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi, SASİAD Başkanı Aydın Bahar, TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik, SAMİB Başkanı Metin Kar, Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar ve çok sayıda işadamı katıldı.

Teşekkür plaketi ve rozet

Hendek Merkez Büyük Camii Müezzini İbrahim Çakıllı tarafından okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve hep birlikte söylenen İstiklal Marşı ile başlayan programda; MÜSİAD 21. Yıl Sinevizyon Film Gösterimi gerçekleşti. Programda; Yönetim Kurulundan ayrılan üyeler; Baki Demir ve İbrahim Odabaş'a, Üyelikte 10.yılını dolduran; İbrahim Uslu, Metin Kar ve Suat Otay'a, Fildişi Sahili programına katılan; Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz'a birer teşekkür plaketi takdim edildi. 2012 yılında Sakarya MÜSİAD'a üye olan; Çetin Kahya, Tamer Sağlam, Eyüp Tuncer,Atila Ağca, Savaş Karasu, Rahmi Çakır, Burhan Şen, İsmail Yıldırım, Mahmut Esen, Recep Has'a de üyelik rozetleri takıldı.

Yönetim ve Denetim Kurulu

Divan Başkanı Necati Atalay, Divan Başkan Yardımcısı Baki Demir ve Divan Kâtibi Ahmet Zahit Elmas'tan oluşan kongrede; 104 üyeden 80 üyenin oy kullandığı kongrede; Halit İnci Başkanlığı'ndaki MÜSİAD Sakarya Şubesi yeni Yönetim Kurulu Üyeleri şöyle oluştu: "İrfan Püsküllü, Ömer Faruk Kara, Enver Tok, Ahmet Genç, Semih Gülşan, Zafer Boz, Ünal Ülkü, Yaşar Coşkun, Muhammet Çapoğlu, Mustafa Kaytaz, Yunus Tever, Salih Bakkkaloğlu, Hüseyin Emanet ve Faruk Öz'den oluştu. Yönetim kurulu yedek üyeleri; Serdar Yener, Özcan Nalbant, İsmail Eminler, İsmail Açıkdeniz, İlhan Türkseven, İlhan Tan, Ertuğrul Kurşun, İsmail Koç, Fatih Mercan ve Fatih Balçık'tan oluştu. Denetim Kurulu Asil; Sabit Çelik, Erol Yaş ve Necmi İbil, Denetim Kurulu Yedek; Mehmet Gözyuman, Süleyman Toprak ve Yusuf Sarı'dan oluştu.

Kongrede konuşan MÜSİAD CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç; kendisinin en büyük gücünün SATSO Meclis Başkanlığı döneminde aldığını ifade ederek; "MÜSİAD ülkenin kalkınmasında, büyük çabaları olmuş ve olmayada devam etmektedir. Her zaman sevgi ile bakıp, ön yargılı olmamalıyız. Sevgi ile kucaklamalıyız. Bu anlayışla ülkeyi kucaklamalıyız" dedi. AK parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ise MÜSİAD'ın bir ufuk olduğunu dile getirerek; "MÜSİAD, iş ve sanayi derneği değil adeta bir okuldur" dedi. MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ise; Sakarya'nın kentsel dönüşümler arasında Türkiye'nin öncelikli ileri arasında olduğunu vurgulayarak; "Sakarya'da nitelikli çevreyi kirletmeyen sanayinin konuşlanması büyük önem taşıyor. MÜSİAD; belirlediği faaliyet standartlarıyla, durmaksızın çalışan bir kurumdur" dedi. MÜSİAD Dördüncü dönem Genel Başkanı Ömer Cihat Vardan ise MÜSİAD'ın öneminden bahsederek, ülkeye olan faydalarını anlatı. Vardan; Türkiye'nin kalkınması, ithalatı ve ihracatı hakkında da önemli bilgiler aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MÜSİAD Sakarya 15. Yılında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement