Müsiad Toplantısı Besni'de Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Müsiad Toplantısı Besni'de Gerçekleştirildi

Müsiad Toplantısı Besni\'de Gerçekleştirildi

MÜSİAD Adıyaman Şubesinin Mayıs ayı toplantısı Şükrü İşitmen’in ev sahipliğinde Besni ilçesinde gerçekleştirildi.

27.05.2016 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Adıyaman Şubesinin Mayıs ayı toplantısı Şükrü İşitmen'in ev sahipliğinde Besni ilçesinde gerçekleştirildi.

Şahin Tepesi'nde bulunan özel bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Besnili İş Adamları Şükrü İşitmen, Baki Ocakcı, Battal Oral, Kenan Polat, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Besni Spor Kulüp Başkanı Mehmet Fidan, Ailem-Der Adıyaman İl Başkanı ve Besni Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emin Soydan Doğru ve vatandaşlar katıldı.

Toplantı öncesi açıklama yapan MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, "Besnili iş adamı Şükrü İşitmen yaklaşık 3-4 ay önce MÜSİAD'a üye oldu. Şükrü kardeşimiz bizi Besni'de ağırlamak istedi. MÜSİAD Adıyaman olarak ilk toplantımızı Besni'de yapmaktan son derece keyif alıyoruz. Yönetim kurulumuzun burada olması, ilçelerde de MÜSİAD'ın var olması ciddi anlamda bir katkı sunacaktır. Şükrü İşitmen'in de Besni ile alakalı güzel çalışmaları var. İnşallah bugün burada Besnili kardeşlerimizle tanışıp kaynaşarak MÜSİAD'ı anlatacağız. Şükrü kardeşimize de MÜSİAD'ın var olduğunu ve Besni'de üye kazandırılması için bilgi birikimleri paylaşmak, fikir alışverişi yapmak adına istişare toplantısı yapacağız. İnşallah bu hem Adıyaman'ımız, hem Besni'miz ve hem de MÜSİAD için güzel neticeler alacağız. Besni gerçekten Adıyaman için değerli olan bir ilçemizdir. Ciddi anlamda son yıllarda büyüme gösteren Besni'de MÜSİAD'ın var olması, iş adamlarımızla birlikte istişare edip birbirimize katkı sunmayı düşünüyoruz. Şükrü İşitmen gerçekten güzel bir organizasyon yapmış. Bu organizasyon için kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Yıldırım'dan sonra konuşan İş Adamı Şükrü İşitmen ise, MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerini Besni'de ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Toplantısı Besni'de Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement