Müslüm Baba İstanbul Live Sahnesinde - Son Dakika
Güncel

Müslüm Baba İstanbul Live Sahnesinde

Müslüm Baba İstanbul Live Sahnesinde

Arabeskin efendisi "Müslüm Baba", 30 Eylül 2011, Cuma akşamı gerçekleşecek konserinde, Istanbul Live'ı inletecek

20.09.2011 09:44  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İyi Müzik İçin" sloganıyla sezona başlayan Istanbul Live; Türkiye müzik tarihinin en önemli ve en sevilen isimlerinden biri olan Müslüm Gürses'i sahnesinde ağırlayacak. Arabeskin efendisi "Müslüm Baba", 30 Eylül 2011, Cuma akşamı gerçekleşecek konserinde, sevenleriyle birlikte söyleyeceği şarkılarla Istanbul Live'ı inletecek!

Dekorasyonu, yenilenen teknik yapısı ve dopdolu programıyla sezona iddialı başlayan Istanbul Live; müziğin en iyilerini ağırladığı programı kapsamında Müslüm Gürses'i sahnesine konuk ediyor. İmza attığı sayısız albüm ve unutulmaz şarkılarıyla müzik dünyamızın efsane isimlerinden biri olan Müslüm Gürses; doktora tezleri dahil birçok araştırmaya konu olan bir dinleyici kitlesine sahip. Arabeskin efendisi Gürses; ayrıca, 2006 yılında Murathan Mungan'ın sözlerini yazdığı, David Bowie'den Garbage'a, Leonard Cohen'den Jane Birkin'e birçok yabancı müzisyenin bestesini yaptığı şarkıları seslendirdi. Son yıllarda, kendine özgü yorumuyla seslendirdiği "Paramparça", "Tanrı İstemezse", "Olmadı Yar" gibi pop ve rock şarkılarıyla da hayran kitlesini genişleten Gürses; Istanbul Live'da sevenlerine yine unutulmaz bir konser yaşatacak.

1991 yılından bu yana Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getiren Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıkıyor. 1995'ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali'nin organizasyonunu da üstlenen Eyüp İblağ'ın hazırladığı programında rock, electronic, blues, fusion, pop, tango, flamenco, disco, soul, R&B ve diğer yeni akımlarda, sadece iyi müzik yapan isimleri sahnesinde konuk edecek.

Eyüp İblağ'ın, Istanbul Live'ın 2011- 2012 sezonu için hazırladığı geniş kapsamlı programda; yabancı sanatçılar ağırlık kazanırken, Türkiye'nin ağır topları da yer alıyor. Programda; Faithless'tan tanıdığımız süperstar DJ Sister Bliss, KanadaHaiti melezi, 23 yaşındaki genç isim Melissa Laveaux, rock müziğin büyük ismi Duman gibi isimler yer alıyor. Istanbul Live'da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir "Lounge Bar" açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu "Lounge Bar"da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapacak. Böylece yerli ve yabancı, sadece özel sanatçılara yer verecek olan Istanbul Live, izleyicisine giriş katında özel bir servis sunacak.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da, 30 Eylül 2011, Cuma akşamı gerçekleşecek Müslüm Gürses konserinin kapı açılış saati 20:00.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müslüm Baba İstanbul Live Sahnesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement