Müslüm Filmi Galasında Konuşan Yapımcı Mustafa Uslu: "Babaya Bir Selam Verdik" - Son Dakika
Magazin

Müslüm Filmi Galasında Konuşan Yapımcı Mustafa Uslu: "Babaya Bir Selam Verdik"

Müslüm Filmi Galasında Konuşan Yapımcı Mustafa Uslu: "Babaya Bir Selam Verdik"

Ayla filminin yapımıcısı Mustafa Uslu'nun yeni filmi "Müslüm"ün önceki gece galası gerçekleşti. Ayla'nın ardından çok iyi bir film yapmak zorunda hissettiğini söyleyen Uslu, "Kendi rekorumu kırmalıydım" dedi.

25.10.2018 14:01  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filminin galası da çok konuşuldu. Galaya ünlü isimler akın etti. Maslak'ta bulunan Uniq Hall'de gerçekleşen galanın öncesinde film ekibi kameraların karşısına geçerek soruları yanıtladı. Mustafa Uslu, filmin eş zamanlı olarak Türkiye ve Avrupa'da vizyona gireceğini söyledi.

"HER ŞEYİN MÜKEMMEL OLMASINI İSTEDİM"

Ayla filmi ile adından söz ettiren ünlü yapımcı Uslu, "Kendi rekorumu kırmalıydım. 'Film bitti' dedikten sonra 31 gün daha çekim yaptım. Hatta en son final sahnesini bir hafta önce çektirdim. Çünkü içime sinmedi. Her şeyin mükemmel olmasını istedim. Çok güzel olması için uğraştım" ifadelerini kullandı.

Müslüm Filmi Galasında Konuşan Yapımcı Mustafa Uslu:

SEYİRCİLER İÇİN ZAMAN TÜNELİ HAZIRLANDI

"Müslüm ağabeyin nasıl bir hayatı olduğunu gösteren bir zaman tünelimiz var. Çocukluğu, gençliği, trafik kazasını yaşadığı dönem ve Muhterem Nur'un hayatına girmesiyle, aşkla güzelleşen hayatını gösteren bir zaman tüneli yaptık. Tünelin çıkışında da 1978 yılında bir gazino kapısının girişini canlandırmaya çalıştık. Tıpkı o yıllarda olduğu gibi. Bir değişiklik olsun istedik. Madame Tussauds'dan da Müslüm ağabeyin balmumu figürü geldi."

Müslüm Filmi Galasında Konuşan Yapımcı Mustafa Uslu:

Yapımcı Uslu, Gürses'in gazinoda sahne alırken seslendirdiği şarkılara da yer verildiğini aktararak, "Birlikte çok güzel bir film seyredeceğiz. Müslüm ağabeyin biyografik hayatını gösteren, aşkla dolu, sanatla desteklenmiş bir film izleyeceğiz. Sanat onu hep doğru yola sürüklemiş. Doğru yoldan çıkartmamış." diye konuştu.

AYLA FİLMİ 7 REKOR BİRDEN KIRMIŞTI

Filmin gişede büyük bir başarı kazanmasını beklediğini ifade eden Uslu, "Geçen sene yaptığım Ayla filmi, dram filmiydi ve 6 milyon 660 bin gişe yaptı. 7 rekor kırdı. İnşallah Müslüm o rekorları da kıracak. Türk halkı çok duyarlı bir halktır. İyiye, güzele tepki verir. Bunun en yakın örneği Ayla'dır. Biz onlara layık olması için çok çalıştık." dedi.

Müslüm Filmi Galasında Konuşan Yapımcı Mustafa Uslu:

Müslüm Gürses'i canlandıran Timuçin Esen, senaryoyu okumadan önce Gürses'in hayatını bilmediğini belirtirken, "Kendi özelinde çeşitli zorluklar barındırıyordu. İşin müzik kısmıyla ilgili ayrı, diğer kısımlarıyla ilgili de ayrı çalışmalarım oldu. Çok daha fazla sorumluluk yükleyen bir işti benim için, böyle büyük bir sanatçıyı ve güzel bir insanı canlandırmak. Hata yapmamaya çalıştık. Biraz titiz davrandık." dedi.

Müslüm Filmi Galasında Konuşan Yapımcı Mustafa Uslu:

"Müslüm Gürses'in en önemli özelliklerinden biri hayata sarılması, hayatta kalmayı başarması. Hümanizmi, sevgiyi yitirmemesi, sanatını bırakmaması, bunlar tabii çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

AYÇA BİNGÖL, GÜRSES'İN ANNESİNİ CANLANDIRDI

Sanatçının annesini canlandıran Ayça Bingöl, filmi henüz izlemediğini ve çok heyecanlı olduğunu söyleyerek, "Çok merak ediyorum. Filmin ilk yarısında Müslüm'ün annesi var. Daha sonrasında yok. O bölümde olmadığım için daha çok merak ediyorum. İnşallah herkes çok beğenecek." diye konuştu.

Müslüm Filmi Galasında Konuşan Yapımcı Mustafa Uslu:

"GÜZEL BİR ADAMIN PARÇASI OLDUM"

"Senaryoyu okuduğumda çok etkilendim ve bunların hepsinin yaşanmış hikaye olduğunu, annesini ve kardeşini kaybediş biçimini okuyup, gerçekliğini öğrendikten sonra çok daha etkileyici geldi. Müslüm Gürses gibi bir sanatçının, güzel bir adamın bir parçası oldum. Bu da ayrıca çok gurur verici bir şey."

Son Dakika Magazin Müslüm Filmi Galasında Konuşan Yapımcı Mustafa Uslu: 'Babaya Bir Selam Verdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement