Mustafa Çay ile NLP Eğitimi İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Mustafa Çay ile NLP Eğitimi İstanbul'da

Mustafa Çay'ın Mustafa Çay Akademi bünyesindeki eğitimlerinin İstanbul ayağı 2-7 Aralık 2013 tarihleri arasında Otel Titanic Port Bakırköy, İstanbul'da yapılacak.

09.10.2013 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin NLP konusundaki ilk Uzman Eğitimci Eğitmeni (NLP Master Trainer) Mustafa Çay'ın Mustafa Çay Akademi bünyesindeki eğitimlerinin İstanbul ayağı 2-7 Aralık 2013 tarihleri arasında Otel Titanic Port Bakırköy, İstanbul'da yapılacak.

Mustafa Çay Akademi bünyesinde 14 yıldır devam eden NLP eğitimlerinin 68.cisi 2-7 Aralık 2013 tarihleri arasında Otel Titanic Port Bakırköy, İstanbul'da yapılacak. Her düzeydeki NLP Sertifikasyon sürecinin temel eğitimi olan Practitioner Eğitimi "hayat değiştiren program" olarak tanımlanıyor.

Program süresince katılımcılar bakış açısı değişikliği, etkili iletişim kurma, affedebilme, geçmişi geride bırakma, sorunları hızla çözebilme, insanları ikna etme gibi konularda uygulamalı eğitim alıyor. Katılımcılar ayrıca:

* Duygu, düşünce, bilinç ve bilinçaltı yönetimi

* İçsel dünyaya yolculuk

* Güçlü iletişim kalıplarını hayata geçirme

* Öfke kontrolü

* Bilinç ve bilinçaltının doğru entegrasyonunu sağlama

* Zor insanlarla mücadele

* Stratejik düşünme

* Empati

* Telepati

konularında da bilgi alabilecek ve uygulama yapma şansına sahip olacak. Bu eğitim profesyonel kariyerini NLP uzmanı veya yaşam koçu olarak sürdürmek isteyenlerin de temel eğitimi. NLP teknikleri bu çalışmada adım adım ve uygulamalı olarak paylaşılıyor. Katılımcıların "son derece akıcı, eğlenceli ve interaktif" olarak tanımladıkları eğitimlerin sonunda uluslararası geçerliliği olan i-NLP bünyesindeki "NLP Practitioner" Sertifikası veriliyor.

Bu eğitime katılanlar etkili iletişim, özgüven, ikna, stresle mücadele, başarı ve motivasyon gibi önemli bilgileri de edinmiş oluyorlar. Bu eğitim beş farklı konuda eğitim almaya eşdeğer kabul ediliyor.

Eğitim Bilgileri:

Eğitmen: Mustafa Çay - NLP Master Trainer

Tarih: 02 - 07 Aralık 2013

Zaman Dilimi: 10.00 - 17.30 arasında/ 1 Saat Yemek Arası ve Cafe break

Sertifika: İ-NLP Okulundan onaylı Mustafa Çay imzası ile Ulusal ve Uluslararası NLP Practitioner Sertifikası eğitim son günü veriliyor.

Ücret: Peşin: 2.500 TL - Taksit: 2.950 TL/ 5 ay

Kontenjan: 20 kişi ile sınırlıdır.

Son Kayıt Tarihi: 15.11.2013

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafa Çay ile NLP Eğitimi İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement