Mustafa Ceceli'nin Zonguldak'ta Vereceği Konser Vatandaşların Tepkisinden Dolayı İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Mustafa Ceceli'nin Zonguldak'ta Vereceği Konser Vatandaşların Tepkisinden Dolayı İptal Edildi

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin Zonguldak'ta vereceği konser, vatandaşların tepkisi üzerine Filyos Belediyesi tarafından iptal edildi.

23.07.2018 15:33  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde vereceği konser vatandaşların tepkisi üzerine Filyos Belediyesi tarafından iptal edildi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİNCE BELEDİYE KONSERİ İPTAL ETTİ

Filyos sahilinde ünlü sanatçıların katılımı ile 27-28-29 Temmuz tarihlerinde Filyos Belediyesi Kültür Sanat ve Denizcilik Festivali yapılması planlandı. Belediye tarafından festivalin hazırlıkları aylar öncesinden tamamlanırken, festivalde programa göre 27 Temmuz'da Resul Dindar, 28 Temmuz'da Ece Seçkin ve festivalin kapanış günü olan 29 Temmuz tarihinde ise Mustafa Ceceli sahne alacaktı. İl dışından ve Zonguldak'tan vatandaşların belediyeyi arayarak Mustafa Ceceli konserini iptal edilmesi yönünde yoğun talep oluşturulunca belediye Ceceli konserini iptal ettiğini duyurdu.

Mustafa Ceceli'nin Zonguldak'ta Vereceği Konser Vatandaşların Tepkisinden Dolayı İptal Edildi

MUSTAFA CECELİ YERİNE GÖKHAN TEPE SAHNE ALACAK

Mustafa Ceceli konserinin iptal edilmesi yönünde vatandaşlar tarafından belediyenin yoğun bir şekilde arandığını söyleyen Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, "Filyos'un tanıtımı amacıyla ünlü sanatçılarımızın katılımıyla bir festival düzenliyoruz. Festivalin son günü 29 Temmuz'da programımıza göre Mustafa Ceceli sahne alacaktı. Ancak son günlerde Mustafa Ceceli ile ilgili kamuoyuna düşen haberler nedeniyle Mustafa Ceceli konserini iptal etmek zorunda kaldık. Konserin iptal edilmesi için Zonguldak'tan ve il dışından çok sayıda vatandaşımız belediyemizi telefonlarla aradı. Mustafa Ceceli hakkında kamuoyuna yansıyan haberler onun ailevi meseleleridir ve bizi ilgilendirmez. Ancak kamuoyundan bu konser öncesinde tepki aldık ve konseri iptal ettik. 29 Temmuz akşamı festivalimizde Gökhan Tepe sahne alacak. Kendisiyle görüşmelerimiz tamamlandı. Festivalimizin halkımıza ve beldemize yakışır şekilde kutlanması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Mustafa Ceceli\'nin Zonguldak\'ta Vereceği Konser Vatandaşların Tepkisinden Dolayı İptal Edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mustafa Ceceli'nin Zonguldak'ta Vereceği Konser Vatandaşların Tepkisinden Dolayı İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Yazık : Bu adamın sanat camiasında hiç mi seveni yok görülüyor ki yokmuş!! Eğer Mustafanın bir erkekle görüntüsü çıksaydı yer yerinden oynardı..çocuğu ondan almaları konusundada herkes destek verirdi..yazık günah ya adamı her türlü suçlu gösteriyorlar! Görüntüleri çıkan kadınlara kimse biley demiyor! Bu nasıl adalettir böyle? 20 9 Yanıtla
  • ALİ BAYRAM: CECELİ SONUN GELDİ YAKINDA İFLAS EDERSİN HAK ETTİN SEN 11 12 Yanıtla
  • ozan poyraz: bunu anlamakta zorluk çekiyorum kimsede demiyorki bu ahlaksızların hiçmi suçu yok,yapan değil ortaya çıkaran kötü oldu ne günlere kaldık Allahım. 14 8 Yanıtla 00: kesinlikle anlamadım gitti.. 2 3
  • A: Kadına 20 bin nafaka vervilla ver kadın da kepazelik yapsın dizboyu.sende o ortamdan çocuğunu çekip çıkarmaya çalışırken işini gücünü kaybet.yazık ya gerçekten yazık.bu adamın ne suçu var 11 11 Yanıtla
  • rose: mustafa ceceliyi zerre sevmem ama bu konuda sonuna kadar haklı. 11 10 Yanıtla
  • Aslı: Güzel olmuş..eşine saygı duymayan başkasına saygısımı olur..saçı kısa aklı uzunmuş bunu diyenin aklını yesinler..böyle bir zihniyet taşiycagıma atardım kendimi denize..çogu ayrıılınca böyle suçlamalarda bulunuyor hiç yakışmıyor uzun akıllılara 10 10 Yanıtla
  • DİGORLU: CECELİİİİİİ ÜLKEDEN GİTSEN İYİ OLUR 8 12 Yanıtla
  • yakuza: Eşcinsel birlikteliği normal gösterebilmek için bu kadar üzerine gidiliyor. Ve bu ilişki unutturulmaya çalışılıyor. İntizar yerine bir erkek olsaydı ve ceceli bunu ispat etseydi, sizce bu kadar linç edilir miydi? 10 9 Yanıtla
  • Esra: Yahu hırsızın hiç suçu yok mu ne kadar yüklenildi bu adama böyle ahlaksızlığın alasını yapanlar neden dışlanmıyorlar adam evladını korumak istemiş görüntüleri sızdıran da kendisi değilmiş zaten neden bu linç kampanyası? 9 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Yaralanan olmadı.

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement