Mustafa Cengiz, Ankaragücü maçı sonrası MHK'ye istifa çağrısında bulundu - Son Dakika
Spor

Mustafa Cengiz, Ankaragücü maçı sonrası MHK'ye istifa çağrısında bulundu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldukları mücadelenin ardından GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Hakem yönetimine tepki gösteren Cengiz, MHK Başkanı Serdar Tatlı'ya istifa çağrısı yaptı.

03.03.2021 23:19  Güncelleme: 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lig sonuncusu Ankaragücü'ne kaybedilen 3 puan sonrasında Galatasaray'da tepkiler çığ gibi büyüyor. Hakem kararlarına sert bir şekilde eleştiren Arda Turan, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın ardından başkan Mustafa Cengiz de kulübün resmi kanalı olan GSTV'de açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Adalet duygusu şaşarsa iş bitmiştir" dedi ve MHK başkanı Serdar Tatlı'yı istifaya çağırdı.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle:

"Futbolcularımızın ellerinden geleni yaptığına inanıyorum. Teknik ekibimiz zaten. Beni üzen şu oluyor, ben olabilecek en ilgililerle konuştum. Bizim korkumuz VAR hakemleriydi. Yapılacak çifte standartlar ve kötü örnekler insanı korkutuyor."

"ANKARAGÜCÜ'NÜ TEBRİK EDİYORUZ"

"Bunlar sanırım Mostafa'nın hazır ol vaziyetinde koşmasını istediler. Önce kafasını tutuyor, sonra ağzını tutuyor, sonra dudağı patlamış gibi dudağını tutuyor. Ankaragücü'nü tebrik ediyoruz ama bunlara gerek yok. Bunu bazı futbolcular için diyorum."

"BU PENALTI DEĞİL"

"Vücuttan top ele geçirse bu penaltı değil. Eğer faulden verilmişse tartışırız ama faul işareti yapmadı. Bu arada acı olan, VAR hiç devreye girmedi. Muhammed Mustafa da şaşırdı. Aynısı Diagne'de de oldu."

"ADALET DUYGUSU ŞAŞARSA O OLAY BİTMİŞTİR"

Adalet duygusu şaşarsa o olay bitmiştir. Adalet mülkün temelidir derken memleketin, her şeyin temelidir. İnsanlar bunu mal mülk diye algılıyor sanırım. Hakemler için de konuşuyorum.

"MHK ORADA DURMAMALI"

MHK böyle devam ederse, Serdar Tatlı bir saniye orada durmamalı. Bu utanç meselesi.

Mustafa Cengiz, Ankaragücü maçı sonrası MHK\'ye istifa çağrısında bulundu

Son Dakika Spor Mustafa Cengiz, Ankaragücü maçı sonrası MHK'ye istifa çağrısında bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • PsGli: Kırmızı kart net dogru karar hakemin aldıgı puan 1o üzerinden 8 fifa dan aldıgı mac puanı da 8 hakemin büyük bir hatası olsa 5 - 6 verirler yanisi başkan yaşlandı '' FT '' hakemi alkışlar vs 4 mac ile 8 mac ceza verilmesi gerekiyor. Arda Turan tamamen futboldan men edilmesi gerekiyor 40 18 Yanıtla
  • yav he he: bırak bu işleri Mustafa başkan... sen de biliyosun sizin de korunup kollandığınızı... 32 7 Yanıtla
  • Bjk1903: acaba o dirseği gs li futbolcuya atsalardı aynı mı düşünecekti başkan ve fatih terim 28 9 Yanıtla
  • taraftar: Arda turan 2 hafta önce bir maçta futbolcuya uçan tekme attı ,bileğini kıracaktı, o zaman neden bar devreye girmedi , aynı durum başka takımda ki oyuncu yaptı kırmızı kart gördü, Şimdi ağlama sırası sizde devam edin 26 6 Yanıtla
  • Ziyanettin: Eeee gülme komşuna gelir başına, Fenerin golünü ofsayt diye iptal ettikleri zaman hiç sesiniz çıkmıyordu, malesef futbolun adeleti olmuyor. 25 5 Yanıtla
  • eyyamcı hakem: Fifa nerde maç puanı vermiş. Kaynağın ne? Gazetenin yorumcusunu verdiği puanı fifa diye yazmayın. Fifa süper lig maçının hakemine ne zaman puan verdi de bugün hemen maçtan sonra karar veriyor. 14 6
  • kayışdağlı: Biz hiç Haluk ULUSOY istifa demedik.Bu millet her şeyi sizden öğrendi. 12 1 Yanıtla
  • Davut : Saldırı ile algı oluşturmakta uzman bir takım....genlerinde var ... 12 1 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ: Ağlama duvarına döndüler diğer takımlara yapılanları görmemişsiniz o takımlar ligden çekilse normaldir kırmızı kart gayet normal direk yandan gelen adamı hissedip dirseği savuruyor penaltı pozisyonu açık ortada yüzde yüz penaltı maç niye 6 dakika uzamış haklılar maç berabere bitene kadar devam edip uzatılması lazımdı 4 3 Yanıtla
  • Dadaş: Aynısı gs li sporcuya atıldı.Serdar Aziz fb-gs maçında vardaki şahıs faul bile vermedi.Keza aynı hakem yani cüneyit ts-fb maçında Valensiya bakasetas a dirseği çaktı ama faul bile yok. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement