Mustafa Cengiz'dan Falcao açıklaması: Her şeyin hayırlısı - Son Dakika
Spor

Mustafa Cengiz'dan Falcao açıklaması: Her şeyin hayırlısı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Radamel Falcao transferi hakkında konuştu. Cengiz, "Her şeyin hayırlısı. Önümüzdeki hafta biter mi bilemem, çalışıyoruz." dedi.

16.08.2019 20:12  Güncelleme: 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Denizlispor-Galatasaray maçı öncesi TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. "Falcao haftaya geliyor mu?" sorusuna cevap veren Cengiz, "Çalışmalar devam ediyor. Her şeyin hayırlısı. Mevlam neylerse güzel eyler. Her şeyin hayırlısı. Önümüzdeki hafta biter mi, bilemem, çalışıyoruz." dedi.

"DÜNYA ÇAPINDA YILDIZLARI KADROMUZA KATTIK"

Cengiz, "Galatasaray diğer takımlar gibi hedeflerine varmak için kendi kendini düzenli olarak yenilemek zorunda. İki yıl şampiyon olduk ve hocamızın istekleri doğrultusunda, mali olarak kapasitemiz dahilinde transferler yapıyoruz. Dünya çapında yıldızları kadromuza kattık. Bunların Türk futbolcuna katkıda bulunmasını istiyoruz." diye konuştu.

Mustafa Cengiz\'dan Falcao açıklaması: Her şeyin hayırlısı

Son Dakika Spor Mustafa Cengiz'dan Falcao açıklaması: Her şeyin hayırlısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Kayserili Gurbetçi: Babel ve Nzonzi Dünya yıldızı yeniler içinde Emre Mor'da o potansiyel var. Jimmy, Şener ve Adem Süper lig için yeterli. 4 25 Yanıtla cenk: Babel ölmüş ağlayanı yok. Babel iyi durumda olsaydı Beşiktaş alırdı. 45 5
  • Metin : Dünya çapında yıldız dediğiniz hepsi emekli futbolcu elimizde patlıyor sonunda altyapıdan yıldız yetiştirin de göreyim 17 5 Yanıtla Mugiye cevap: Mugi seni kavak ağacı sallama.3 e alıp 9 a satmış.yok 2 milyon bonservis bedeli ödemiş.angutovic daha neyi alıp sattığını bilmiyorsun fiyatı bilmiyorsun 0 15 KaraKartal: Mugi armutu kadronda 1 tane yerli futbolcu yok altyapıda olduğuna sen inanıyor musun satmak istemiyorlarmış oynamadan mı değerlendiricen :))) 1 11 Mugi : mal ozan kabak daha yeni satıldı. Bir sürü gençte var şuan kadroda teklifler de var ama şimdi satmak istemiyorlar. Biraz daha değerlensinler. Garry yi 3 alıp 9 a sattık. Ndiyaye, fernando da yaşlıydı nerdeyse aldığımız paraya sattık. Ve gelen 9 transfere sadece 2 milyon euro bonservis verdik. Buna başarı desek az kalır. Ve çok aldığımız oyuncularında bi piyasa değerlerine da bak istersen. Malovic metin 2 1
  • Antalyali: Millet uzay savaşlarına başladı biz hala alt yapı meselesindeyiz 10 2 Yanıtla
  • Jsjdn: Insallah masallah 1 0 Yanıtla

Advertisement