Mustafa Cengiz: "Hiçbir Futbolcuyu Satma Niyetimiz Yok" (2) - Son Dakika
Spor

Mustafa Cengiz: "Hiçbir Futbolcuyu Satma Niyetimiz Yok" (2)

"Gelir yapmadan gider yapamıyorsunuz""İkinci kamp için cebimizden para çıkmadı""N'Diaye Düşük bir kiralık ücretle gelirse biz bağrımıza basarız"Serhan TÜRK / MONTRÖ,Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı ekibin İsviçre'de yaptığı kampı ziyaret etmek üzere İsviçre'ye geldi.

21.07.2018 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Gelir yapmadan gider yapamıyorsunuz"

"İkinci kamp için cebimizden para çıkmadı"

"N'Diaye Düşük bir kiralık ücretle gelirse biz bağrımıza basarız"

Serhan TÜRK/ MONTRÖ,

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı ekibin İsviçre'de yaptığı kampı ziyaret etmek üzere İsviçre'ye geldi.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz, "Öncelikle tabii ki takımımıza, hocamıza ve Abdurrahim'e kavuştuğumuz için çok mutluyuz. İnşallah sağlıklı, uğurlu bir şekilde sezon açılışı ve devamı görürüz" dedi.

"GELİR YAPMADAN GİDER YAPAMIYORUSUNUZ"

Transfer konusunda da konuşan Başkan Mustafa Cengiz, "Taraftar merak etmesin, transfer olduğunda kesinlikle KAP'a açıklayacağız. Ben başka takımlar için konuşmam ama bütün takımlar bizle aynı durumda. Gelir yapmadan gider yapamıyorsunuz. Onun için adımlarımız zorunlu olarak tedbirli atıyoruz. Bizi mutlu eden gelişme oldu. CAS bizi referans alarak Milan'ı affetti. Biz Milan'ında cezadan kurtulmasına sevindik. CAS olumlu anlamda ilk kez bir Türk takımı referans aldı" ifadelerini kullandı.

"İKİNCİ KAMP İÇİN CEBİMİZDEN PARA ÇIKMADI"

Önümüzdeki günlerde mali durumla ilgili konuşacaklarını ifade eden Cengiz, "Futbolcuların alacakları bitmiyor. Hiçbir şey bitmiyor. Bu dinamik bir süreç. İnşallah halledeceğiz. Mali konularla ilgili önümüzdeki haftalarda açıklamalarımız olacak. Bizim 1'inci kampımız 200 bin Frank, bu kampta 500 bin Euro tuttu. Sponsorlar tarafından destekleniyoruz. Bizim ikinci kamp için cebimizden para çıkmadı" diye konuştu.

"N'DİAYE DÜŞÜK BİR KİRALIK ÜCRETLE GELİRSE BİZ BAĞRIMIZA BASARIZ"

Mustafa Cengiz, son günlerde N'Diaye'nin transfer edildiği yönünde çıkan haberler için ise "Biz kiralamaya öyle paralar veremeyiz. Osmanlı'da 390 bin Euro alıyordu. Biz o paraya oynasın demiyoruz. Takımın iç dengelerini bozmamaktan yanayız. Bize düşük bir kiralık ücretle gelirse biz bağrımıza basarız" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'I İSTEDİĞİ HİSSEDİLİYOR"

Emre Akbaba hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili yorumda bulunan Cengiz, "Emre'yi de şöyle söyleyeyim. Ben kendisiyle görüşmedim. Ancak Galatasaray'ı istediği hissediliyor. Alanyaspor başkanı benim yakın arkadaşım. Ben kendilerini üzmem. Kendiliğinden oluşacak bir durum. Olursa olur, Hayırlısıyla olsun" ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR FUTBOLCUYU SATMA NİYETİMİZ YOK"

Gomis'e geldiği iddia edilen transfer teklifleriyle ilgili de konuşan Cengiz, "Hiçbir futbolcuyu satma niyetimiz yok. Gomis bizim değerli bir futbolcumuz. Türkiye Ligi'nde şampiyon olan bir kadro var. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olur mu bilemem. Hırvatistan final oynadı, Yunanistan daha önce şampiyon oldu. Bizim neden olmasın" dedi.

Cengiz son olarak, "Benim en büyük şansım Abdurrahim Albayrak, Fatih Hocam ve karakterli futbolculara sahip olmam. İyi ki varlar" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mustafa Cengiz: 'Hiçbir Futbolcuyu Satma Niyetimiz Yok' (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecikli Sporcular Gençler Türkiye Kuraş Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Etti
    10:49 Bilecikli Sporcular Gençler Türkiye Kuraş Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Etti

    Aksaray'da düzenlenen Gençler Türkiye Kuraş Şampiyonasında Bilecikli sporcular, altın, gümüş ve bronz madalyalar kazanarak büyük bir başarı elde etti. Serkan Değirmenci altın madalya, Fatmanur Uçar, Sümeyye Deniz ve Polat Şentürk gümüş madalya, Şevval Yağmur Tunca ve Yiğit Topal ise bronz madalya kazandılar. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, sporcuları ve antrenör Serkan Can'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazırlanıyor
    10:47 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazırlanıyor

    1969 Bilecik Spor Kulübü, hafta sonu oynayacağı zorlu Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Futbolcuların antrenmandaki keyifleri dikkat çekti.

  • Kayseri Atletikspor, U16 Türkiye Şampiyonası'na Kırşehir'de başlıyor
    10:43 Kayseri Atletikspor, U16 Türkiye Şampiyonası'na Kırşehir'de başlıyor

    Kayseri Atletikspor, 2023-2024 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ilk maçına bugün Kırşehir'de çıkacak. Kayseri temsilcisi, Ankara Alkula Gençlik ve Spor ile Ahi Evran Stadı'nda karşılaşacak. Birinci Kademe maçları sonunda grup birincisi olan takımlar ikinci kademe için mücadele edecek.

  • Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı: Stadyum konusunda elimiz güçlenecek
    10:42 Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı: Stadyum konusunda elimiz güçlenecek

    Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, futbol takımını bir üst lige çıkarınca stadyum konusunda ellerinin güçleneceği düşüncesine sahip olduğunu söyledi. Kulüp, 25 yıldır kendi stadyumuna kavuşmak için mücadele ediyor.

  • İbrahim Akdağ: Fenerbahçe maçında en iyi şekilde mücadele edip taraftarımıza hediye etmek istiyoruz
    10:40 İbrahim Akdağ: Fenerbahçe maçında en iyi şekilde mücadele edip taraftarımıza hediye etmek istiyoruz

    Sivasspor'un 32 yaşındaki oyuncusu İbrahim Akdağ, Fenerbahçe ile oynayacakları maçla ilgili yaptığı açıklamada, takımın analizlerini yaparak en iyi şekilde mücadele edip taraftarlarına hediye etmek istediklerini söyledi. Ayrıca, takım içindeki rekabetin kendilerine motivasyon sağladığını ve formayı almak için çalıştığını belirtti.

  • U14 Türkiye Şampiyonaları Fikstürleri Belli Oldu
    10:40 U14 Türkiye Şampiyonaları Fikstürleri Belli Oldu

    Türkiye Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği U14 Türkiye Şampiyonaları'nın fikstürleri açıklandı. Şampiyona Kayseri ve Sinop'ta gerçekleştirilecek ve 32 takımın katılacağı organizasyonda 400 sporcu mücadele edecek.

  • Kenan Babaoğlu, 2024 Para-Okçuluk Ulusal Egemenlik Kupası'nda Türkiye Şampiyonu oldu
    10:39 Kenan Babaoğlu, 2024 Para-Okçuluk Ulusal Egemenlik Kupası'nda Türkiye Şampiyonu oldu

    Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü'nden Kenan Babaoğlu, Antalya'da düzenlenen 2024 Para-Okçuluk Ulusal Egemenlik Kupası Yarışması'nda Türkiye Şampiyonu oldu.

  • Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası İkinci Kez Düzenlenecek
    10:37 Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası İkinci Kez Düzenlenecek

    Gebze Belediyesi Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yarışlarının ikincisi 28 Nisan Pazar Günü Beylik Dağı'nda gerçekleştirilecek.

  • Adana'da Yetişen Genç Boksör Hüseyin Ege Tekdemir Avrupa 3.'sü Oldu
    10:24 Adana'da Yetişen Genç Boksör Hüseyin Ege Tekdemir Avrupa 3.'sü Oldu

    Adana'da çocukken izlediği boks müsabakalarından esinlenerek boksa başlayan 18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü oldu. Tekdemir, Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.

  • Denizli'de Okul Sporları Halk Oyunları Bölge Şampiyonası Son Buldu
    10:11 Denizli'de Okul Sporları Halk Oyunları Bölge Şampiyonası Son Buldu

    Denizli'nin ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları Gençler Bölge Şampiyonası, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda gerçekleşen yarışmalarla sona erdi. 8 ilden 14 ekibin performanslarını sergilediği ve iki gün boyunca süren şampiyonada ikinci gün yarışmaları sonunda Geleneksel Düzenlemeli Dal kategorisi yarışmalarında dereceye giren ekiplere ödülleri takdim edildi. Türkiye Şampiyonasında yarışacak ekipler de belli oldu.

  • Muğla Köyceğiz'de Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tamamlandı
    10:08 Muğla Köyceğiz'de Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tamamlandı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen ortaokullar arası 6. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları ilçe turnuvası madalya ve ödül töreniyle sona erdi. Turnuvada dereceye giren öğrencilere madalya ve ödülleri Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler, 30 Nisan'da yapılacak olan İl müsabakalarında başarılar diledi.

  • Erzurum'da Türkiye Curling 2. Lig Yükselme Final Müsabakaları Başladı
    09:58 Erzurum'da Türkiye Curling 2. Lig Yükselme Final Müsabakaları Başladı

    Türkiye Curling Federasyonu'nun 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Türkiye Curling 2. Lig Yükselme Final Müsabakaları, Erzurum Yakutiye Curling Salonu'nda başladı. 7 il, 15 kulüp, 16 takım, 7 hakem, 16 antrenör ve yaklaşık 80 sporcu bu müsabakalara katılıyor. Yükselme finalleri sonrasında derece yapan takımlar, Erzurum Curling Salonu'nda yapılacak olan Türkiye Curling 2. Lig Müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.


Advertisement