Mustafa Çulcu Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Spor

Mustafa Çulcu Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Mustafa Çulcu Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu, Emre Belözoğlu'na verilen 1 maçlık ceza ile ilgili kendi Twitter sayfasından açıklamalarda bulundu.

04.12.2014 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emre Belözoğlu takımı Fenerbahçe'nin geçen hafta Eskişehir spor ile oynadığı karşılaşmada hakeme yönelik hareketleri yüzünden kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Gördüğü kırmızı kart yüzünden PFDK'ya sevkedilen Emre Belözoğlu'nun cezası belli oldu.

PFDK'nın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Emre Belözoğlu "müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle" 1 maç ceza alırken bu karar spor kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Bu tepkiyi gösterenlerden biri de eski FIFA ve UEFA gözlemcisi, eski FIFA hakemi ve eski MHK Başkanı ünvanlarına sahip Mustafa Çulcu oldu. Musta Çulcu kendi kullandığı özel Twitter sayfasından yaptığı açıklamada TFF'ye tepkisini gösterirken şu ifadeleri kullandı;

"Ülke futbolumuzda daha geçen hafta küfür için talimat değişikliği yaptık hakemlere kalkan verdik diye şov yapılmamış mıydı? Eğer Emre'ye 1 maç ceza geliyorsa küfür yok demektir.O zaman o ihracı yapan hakem ve yardımcı hakem sorgulanmalıdır. B.Yıldırım BJK-FB maçında 8.3 aldı 1 ay maç alamadı.MHK Bşk ''T.Özkalfa başarılı maç yönetti ama bir süre maç alamayacak''diyor.Haydaaa!"

"Şimdi bu fotoğrafı görünce sanıyor musunuz ki hakemler bundan sonra küfürden maç tatil eder,oyuncu ihraç ederler! Hadi güldürmeyin insanı... Peki soruyorum bu işte kim sinek ikili,kim pis yedili? TFF Bşk.Y.Demirören ve MHK Bşk.Z.Alp in ülke futbolumuzun marka değerini koruma ve güven ortam sağlama başarılarını hayranlıkla izliyorum(!)"

"Emre ye verilen ceza bize şunu gösterdi ''Emre müsabakada bedavadan veya yanlışlıkla ihraç olmuş ''Oyuncuya ve takımına yazık değil mi? FIFA seviyesinde bir hakem ve yardımcı hakem ''oyuncular hangi hallerde,hakaretlerde,söylemlerde direk kırmızı kart görür'' bunu bilmiyorsa!"

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mustafa Çulcu Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement