Mustafa Denizli Azerbaycan'da - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli Azerbaycan'da

Mustafa Denizli Azerbaycan\'da

Adı Hazar Lenkeran ile anılan Mustafa Denizli, Azerbaycan medyasına önce kulübün sahibi Mübariz Mansimov ile görüştüğünü söyledi, kısa bir süre sonra da Lenkeran’a geldi.

25.11.2013 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mübariz Mansimov'un sahibi olduğu Hazar Lenkeran'ın başına geçeceği konuşulan Denizli, bu iddiayı doğruladı.

Azerbaycan'da çok sevildiği hatırlatılan teknik adam, Hazar Lenkeran'in teklifini kabul edip etmeyeceğinin sorulması üzerine, "Şu anda görüşme halindeyiz ve her şeyi konuştuktan sonra belli bir karar vereceğiz" diyerek anlaşma aşamasında olduğunu belirtti.

Mustafa Denizli Lenkeran'da

Geçtiğimiz günlerde John Benjamin Toshack'ın istifasından sonra, bundan 4-5 gün kadar önce Mübariz Mansimov'la görüşmeye başladığını ifade eden Denizli, "Azerbaycan futbolu hakkında çok şey biliyorum ve tecrübem var. Eğer Hazar Lenkeran ile anlaşabilirsek, Azeri futbolunun gelişmesi için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

Takımının durumuna Azerbaycan'a gidip bakacağını söyleyen Denizli, "Daha önce Azerbaycan'da görev yapmış olan tanıdığım teknik direktörler var. Gerekirse onlardan da bilgileri alacağım" ifadelerini kullandı.

Azerbaycan medyası Hazar Lankeran kulübünün sportif direktörü Höcc't Hacıyev'i kaynak göstererek Denizli'yi kulübün yeni teknik direktörü olarak ilan ederken, bugün takımın sahibi Mübariz Mansimov'un uçağıyla Lenkeran'a giden Mustafa Denizli de havaalanında yaptığı açıklamada şöyle konuştu, "Her başlangıcın bir nedeni vardır. Başladığımız takdirde yeni bir misyon yeni bir ufuk yeni bir hedef bunlar. Buradaki insanlarla olan ilişkilerimiz ve diyalogumuz… Azerbaycan futbolu bölge futbolu bu konularla ilgili daha gelişeceğimiz şeyler bu ülkeye verebileceğimiz şeyler var mı onlara bakacağız."

Mustafa Denizli'nin yardımcılığını birkaç gün önce Hazar Lenkeran'ın Bakü ile oynadığı karşılaşmayı stadyumda izleyen ve bugün de deneyimli teknik adamı havaalanında karşılayan Oğuz Çetin'in yapması bekleniyor.

Futbol11.az sitesinde yer alan haberlere göre Mustafa Denizli'nin kısa bir zaman zarfında sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Mustafa Denizli Azerbaycan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement