Mustafa Kara Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mustafa Kara Seçim Sonuçları

Mustafa Kara Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Adana Yumurtalık belediye başkan adayı olan Mustafa Kara isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Adana Yumurtalık belediye başkan adayı olan Mustafa Kara isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana Yumurtalık ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Mustafa Kara isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Adana Yumurtalık adayı Mustafa Kara kimdir? İyi Parti Adana Yumurtalık adayı Mustafa Kara yüzde kaç oy aldı?

Mustafa Kara Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Adana Yumurtalık belediye başkan adayı olarak gösterilen Mustafa Kara Yumurtalık ilçesinde % 3,58 oranında oy almıştır. Yumurtalık ilçesinde % 3,58 oranında oy olan Mustafa Kara adlı İyi Parti adayı toplamda 451 adet oy sayısına ulaştı.

Mustafa Kara Kimdir?

Mustafa Kara Seçim Sonuçları

Mustafa Kara, 1967 Yumurtalık ilçesinde doğdu. Emekli astsubay olan Kara, Yumurtalık'ta esnaflık yapmaktadır. Kara, evli dört çocuk babasıdır.

Adana Yumurtalık ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mustafa Kara Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement