Mustafa Nevzat İlaç Fabrikası Dünya Çevre Günü'nde Çalışanlarına Çam Fidanı Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Mustafa Nevzat İlaç Fabrikası Dünya Çevre Günü'nde Çalışanlarına Çam Fidanı Hediye Etti

Çevreye olan sorumluluğunun bilinciyle faaliyetlerini sürdüren Mustafa Nevzat İlaç Fabrikası, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü çalışanlarıyla birlikte kutladı.

22.06.2018 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan etkinlikte tüm çalışanlara fidan hediye edilirken, daha yaşanabilir bir dünya için yapılması gerekenler bir kez daha hatırlatıldı.

Gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak bilinciyle, dünyaya ve insanlığa sorumluluklarını hatırlatan Mustafa Nevzat İlaç Fabrikası, Dünya Çevre Günü'nü çalışanlarıyla birlikte kutladı. Dünya Çevre Günü nedeniyle her bir fabrika çalışanına fidan hediye edilirken, "sağlığı seçin plastikten vazgeçin" sloganıyla dağıtılan örgü file torbalar ile daha yaşanabilir bir çevre için yapılması gerekenlere dikkat çekildi.

Mustafa Nevzat'ın, kuruluşundan bu yana çevreye ve topluma katkıda bulunma misyonuyla faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Mustafa Nevzat İlaç Teknik Operasyonlar ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdürü Ayla Kurtuluş, Mustafa Nevzat fabrikasının çevre dostu özelliğiyle öne çıktığını söyledi. Çevreyi korumak ve gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir dünya bırakmak için çalıştıklarını vurgulayan Kurtuluş, "Mustafa Nevzat fabrikamız 2011 yılında İSO Çevre Dostu Uygulama Ödülü'nü aldı. Firmamızın tüm kargolarını sıfır CO2 emisyonu ile taşıtıyor ve küresel ısınmanın önüne geçmek için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Öte yandan üretim sırasında çalışanlarımızın sağlığını koruyan, çevresel tehlikesi olan atık oluşumunu azaltan çalışmalarımızla sektörde öncü olduk" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafa Nevzat İlaç Fabrikası Dünya Çevre Günü'nde Çalışanlarına Çam Fidanı Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement