Mustafa Özben, Potanın Perileri'ne Anonslarıyla Eşlik Edecek - Son Dakika
Güncel

Mustafa Özben, Potanın Perileri'ne Anonslarıyla Eşlik Edecek

Mustafa Özben, Potanın Perileri\'ne Anonslarıyla Eşlik Edecek

RİO 2016'daki basketbol maçlarına anonslarıyla renk katan Anadolu Efes'in sesi Mustafa Özben, Potanın Perileri'nin İspanya'yla karşılaşacağı çeyrek final mücadelesinde salondaki basketbolseverlerin kulağındaki ses olacak.

16.08.2016 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RİO 2016'daki basketbol maçlarına anonslarıyla renk katan Anadolu Efes'in sesi Mustafa Özben, Potanın Perileri'nin İspanya'yla karşılaşacağı çeyrek final mücadelesinde salondaki basketbolseverlerin kulağındaki ses olacak. Bugüne kadar Rio'da toplam 15 maçta görev alan Özben, Türkiye-İspanya karşılaşmasının yanı sıra kadınlarda altın madalya ve erkeklerde bronz madalya maçlarında da mikrofon başında olacak.

Londra'da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nın ardından Rio 2016'da da basketbol anonsörlüğü görevini üstlenen Mustafa Özben, Brezilya'da Potanın Perileri'ne madalya yolunda eşlik etmeye başlayacak. Bugüne kadar erkekler kategorisindeki grup maçları aşamasında 15 karşılaşmada görev yapan Özben, çeyrek finallerden itibaren kadınlar kategorisindeki karşılaşmalarda da görev yapacak.

KADINLAR'DA ALTIN, ERKEKLERDE BRONZ MADALYA MAÇLARINDA MİKROFON BAŞINDA OLACAK

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 16 Ağustos'ta İspanya karşısına çıkacağı çeyrek final karşılaşmasında görev yapacak Özben, bu maç öncesinde yine kadınlar çeyrek finalindeki Avustralya- Sırbistan karşılaşmasında da salonda olacak. Özben ayrıca, 17 Ağustos'ta oynanacak erkekler çeyrek finallerinde de Avustralya- Litvanya ve İspanya- Fransa karşılaşmalarında anonsörlük yapacak.

Mustafa Özben, maç programları doğrultusunda çeyrek final ve yarı finalde oynanacak diğer maçlarda da görev aldıktan sonra kadınlarda altın madalya, erkeklerde de bronz madalya maçlarında basketbolseverler için salondaki ses olacak.

KARİYERİ BOYUNCA BİN 500'Ü AŞKIN MAÇ

Basketbol anonsörlüğüne 2002 yılında başlayan ve kariyerinde bugüne kadar bin 500'ü aşkın maçı anons eden Mustafa Özben, aynı zamanda Olimpiyat Oyunları tarihindeki ilk ve tek Türk anonsör olma gururunu da yaşadı.

PARALİMPİK OYUNLARI'NDAKİ İLK TÜRK

Rio'da 7-18 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Paralimpik Oyunları'nda da görev alacak olan Mustafa Özben, bu organizasyonda da anonsörlük yapan ilk Türk olacak. - Janeıro

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mustafa Özben, Potanın Perileri'ne Anonslarıyla Eşlik Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement