Mustafa Perihan Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mustafa Perihan Seçim Sonuçları

Mustafa Perihan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Konya Akören belediye başkan adayı olan Mustafa Perihan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Konya Akören belediye başkan adayı olan Mustafa Perihan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Akören ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Mustafa Perihan isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Konya Akören adayı Mustafa Perihan kimdir? Saadet Partisi Konya Akören adayı Mustafa Perihan yüzde kaç oy aldı?

Mustafa Perihan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Konya Akören belediye başkan adayı olarak gösterilen Mustafa Perihan Akören ilçesinde % 0,98 oranında oy almıştır. Akören ilçesinde % 0,98 oranında oy olan Mustafa Perihan adlı Saadet Partisi adayı toplamda 38 adet oy sayısına ulaştı.

Mustafa Perihan Kimdir?

Mustafa Perihan Seçim Sonuçları

Mustafa Perihan, 1960 yılında Konya'nın Akören ilçesinde doğdu. 1980 yılında Konya Ticaret Lisesi son sınıfta siyasi olaylar sebebiyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı. 5 yıl noter baş katipliği yaptı. Daha sonra Bulgaristan ve Romanya'da ithalat ve ihracat işleriyle uğraştı. Perihan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Konya Akören ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mustafa Perihan Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement