Mustafa Savaş: "Milli İradeyi Tehdit Ederek Oy Alamazsınız" - Son Dakika
Politika

Mustafa Savaş: "Milli İradeyi Tehdit Ederek Oy Alamazsınız"

Mustafa Savaş: "Milli İradeyi Tehdit Ederek Oy Alamazsınız"

Cumhur İttifak Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın Büyükşehir Belediyesinin mevcut yönetiminin oy çıkmayan bölgelere hizmet götürülmeyeceği yönünde tehdit ettiğini iddia ederek, Aydınlılardan son 10 yılın değerlendirmesini yaparak sandığa...

29.03.2019 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhur İttifak Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın Büyükşehir Belediyesinin mevcut yönetiminin oy çıkmayan bölgelere hizmet götürülmeyeceği yönünde tehdit ettiğini iddia ederek, Aydınlılardan son 10 yılın değerlendirmesini yaparak sandığa gitmelerini istedi.

Nisan ayından itibaren Aydın'da yeni bir hizmet sürecinin başlayacağını söyleyen Savaş, "Bu şehirde 10 yıldan beri reklamdan başka hiçbir şey yapmadılar. Tek dertleri kendilerini tanıtmak olmuş. Biz göreve geldiğimizde kendimizi değil Aydınımızı tanıtacağız. Hala proje bile açıklayamadı. Biz onurla ve gururla projelerimizi açıkladık. İnanın bu şehirde yapacağımız çok güzel işler var. Şimdi de seçimde vatandaşlarımızı mahalle mahalle takip edeceğini ve oy vermeyen yerlere hizmet götürmeyeceğini söylüyormuş. Benim milletimi resmen açık açık hizmet götürmemekle tehdit ediyor. Anlaşılan odur ki bu çok büyük bir stresteler. Ben vatandaşlarımızın gönül belediyeciliğinden yana olacağına canı gönülden inanıyorum. Milli iradeyi kimse tehdit edemez. Pazar günü vatandaşlarımız hizmetten yana olacak ve kayıp yıllara dur diyecek. O akşam tüm Türkiye Aydınımızın başarısını konuşacak. 31 Mart Pazar günü vatandaşlarımız tehditle korkutulamayacağını herkese gösterecek. Bütün vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Şimdiden herkesten Allah razı olsun" dedi.

"İftira atmaya başladılar"

Seçilmesiyle birlikte Aydın Atatürk Kent Meydanı'nın ismini değiştireceği iddialarına sert bir dille yanıt veren Savaş, "Sosyal medya da bizim üstümüzden algı operasyonu yapmaya başlamışlar. Diyorlarmış ki bizim göreve geldiğimizde bazı yerlerde isim değişikliğine gidecekmişiz. Bunların hepsi yalan ve iftiradan ibarettir. Ama halkımız bu saatten sonra bunlar ne söylerse söylesin itibar etmeyecektir. Seçim takvimi açılandığı günden beri gecemiz ve gündüzümüz bir oldu. Sürekli sahadayım. Halkımızın değişim istediği çok belli. İnsanların değişim demesi içinde çok gerekçesi var. Kimlerle konuşuyorsam herkes son 10 yıldır, bu şehrin yerinde saymaktan öte artık geriye gittiğini söylüyor. Bunu Özlem Çerçioğlu'nun yüzüne de söylüyorlar. Ama bunların yüzü yok. Bu şikayetleri hep kulak arkası yapıyorlar. Her ilçenin girişinde şuraya bu kadar milyon şuraya şu kadar yatırım yaptık diye branda asıyorlar. Ama detay yok, çünkü yatırımları yok. O brandaların içi hep boş. Göreve geldikleri günden beri insanları aldatmaktan başka bir şey yapmadılar. Yalan beyanlarını ortaya çıkartan herkesle kameraların önünde bile kavga ediyor. Üslupları bozuk, niyetleri kötü. Bu şehirde yaşayan bütün seçmenlerimiz Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun karnesini vermeye hazır. 31 Mart akşamı Çerçioğlu vatandaştan geçer not alamayacak" açıklamasında bulundu.

"Biz kararsız seçmenlerimizin oylarına talibiz"

Son zamanlarda kararsız seçmenlerin de bulunduğuna dikkat çeken Savaş, "Biz hizmetten yana olduğumuz için bütün özgüvenimizle partili seçmenlerimizin ve kararsız olan seçmenlerin oylarına talibiz. Bizlere güvenen, inanan, itimat eden ve destek vererek yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mustafa Savaş: 'Milli İradeyi Tehdit Ederek Oy Alamazsınız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi
    21:03 İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi

    İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi. Başkan Cemil Tugay başkanlığındaki oturumda, komisyonlarda görev alacak isimler belirlendi ve İZSU Genel Müdürlüğü'nün su tarifelerinde indirim yapılması önerisi karara bağlandı. Ayrıca, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın yeniden kurulması önerisi görüşüldü ve 2023 denetim komisyon raporu okundu.

  • CHP, Demirtaş ve Yüksekdağ'ın Duruşmasını Takip Edecek
    20:54 CHP, Demirtaş ve Yüksekdağ'ın Duruşmasını Takip Edecek

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da yargılandığı davanın yarınki duruşmasını takip etmek üzere Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever'den oluşan bir heyet görevlendirdi.

  • Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Protokol Üyelerini Ziyaret Etti
    20:22 Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Protokol Üyelerini Ziyaret Etti

    Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yurtseven ve Ümran Göçen ile birlikte Foça protokol üyelerini makamlarında ziyaret etti. Başkan Fıçı, Foça'nın daha çok gelişmesi ve kalkınması için tüm kamu kurumlarıyla birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

  • TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Gürcistan Savunma Bakanı ile görüştü
    20:03 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Gürcistan Savunma Bakanı ile görüştü

    Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, temaslarda bulunmak üzere Gürcistan'a geldi. Başkent Tiflis'te temaslarına başlayan Akar ve beraberindeki heyet, Gürcistan Savunma Bakanı İrakli Çikovani ile görüştü. Görüşmede, ülkeler arasındaki stratejik iş birliğinin önemi vurgulandı ve bölgesel güvenliğin güçlendirilmesine yönelik üçlü iş birliği hakkında konuşuldu.

  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu
    20:03 Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu

    Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'i ziyaret etti. Rektör Kibar, Başkan Zeyrek'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

  • Sancaktepe Belediyesi'nin şatafatlı makam katı tartışması
    20:01 Sancaktepe Belediyesi'nin şatafatlı makam katı tartışması

    31 Mart seçimlerinde AKP’den CHP’ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nin, "şatafatlı makam'' katı tartışmasıyla gündeme gelen katı ve odaları görüntülendi. Belediyenin başkanlık katındaki 2 makam odasında, 2 adet lüks banyo, şark köşesi, davet salonu, yemek odalarının bulunduğu görüldü. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, “Devletin parasıyla, milletin parasıyla kendilerine saltanat düzeni kurmuşlar” dedi. Belediyenin 1 milyar 946 bin TL’lik borç durumu da belediye binasına asıldı.


Advertisement