Mustafa Topaloğlu'ndan Asgardia Kehaneti: Dünya Gibi Olacak - Son Dakika
Magazin

Mustafa Topaloğlu'ndan Asgardia Kehaneti: Dünya Gibi Olacak

Mustafa Topaloğlu\'ndan Asgardia Kehaneti: Dünya Gibi Olacak

Türklerin yoğun rağbet gösterdiği uzay ülkesi Asgardia için "Uzaylı" lakaplı şarkıcı Mustafa Topaloğlu "Orası da zamanla dünya gibi yaşanılır bir yer halini alacaktır." kehanetinde bulundu.

20.06.2017 23:35  Güncelleme: 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihin ilk uzay ülkesi olmaya aday Asgardia'nın planları, geçtiğimiz günlerde Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen bir etkinlik çerçevesinde uluslararası bilim insanları tarafından açıklanmıştı.

Bu proje kapsamında vatandaşlık başvurusunda bulunan ülkeler arasında Türkiye ilk sıralarda yer alıyor.

BİRİNCİ ÇİN İKİNCİ TÜRKİYE

Asgardia'nın resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre, en çok başvuru 31 bin 853 ile Çin'den yapıldı. Çin'i 29 bin 82 başvuru ile Türkiye takip etti.

Uzaylı lakabıyla bilinen Mustafa Topaloğlu, Asgardia'yla ilgili fikirlerini Sözcü gazetesiyle paylaştı.

"GÖRECEK MİYİZ, MUAMMA"

Topaloğlu Asgardia'yla ilgili şunları söyledi:

Düşündüğümüzde bugün yaşadığımız dünyanın ilk hali nasıldı bilmiyoruz. Oradaki yaşam şekli neydi nasıldı bilmiyoruz. Şu andaki proje de henüz çok yeni şüphesiz orası da zamanla dünya gibi yaşanılır bir yer halini alacaktır. Ama bunları bizler görecek miyiz orası muamma.

"OLACAK VE GÖRECEĞİZ"

Peki bu proje doğru mu? Yanlış mı? Bunu ancak "Olmadan olmaz" denklemiyle çözebiliriz. Olacak ve göreceğiz. Yaşam kendisini idame ettiriyor. Dünya, içinde yaşanmayacak bir yer haline geldiğinde güneşe daha da yaklaştığımızda sıcaklık arttığında başka yerlere gitmek için uğraşmaya başlayacağız.

"İNSANLAR KENDİ MANEVİYATINI KORUMALI"

İlim zamanla bunları gösterecektir. Kurallar koyulur, kaldırılır. Hepsi insanlar için, önemli olan biz kuralları bozmayalım ve onlara uygun bir şekilde yaşayalım. Aslında kurallara uymak kainatın düzenini sağlamak adına da önem taşıyor. Bu yüzden de kurallara uymayıp kainata zarar verirsek bu zararın bize döndüğünü görebiliriz. İnsan kendi ruhaniyetini ve maneviyatını korumalı bu planların projelerin hepsi insanlar için…

Orası burası fark etmez. Yaşadığımız dünyayı da yaşanmak hale getirmek yine bizim elimizde. Ben uzayda bir delik açtım, oradan da buraya kaçtım.

Son Dakika Magazin Mustafa Topaloğlu'ndan Asgardia Kehaneti: Dünya Gibi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement