Mustafa Tuna'dan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Mustafa Tuna'dan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Mustafa Tuna'dan şehit ailesine anlamlı ziyaretANKARA - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 2011 yılında Hakkari Çukurca'da hain terör örgütü PKK'nın mayın tuzağında şehit düşen binbaşı Yavuz Başayar'ın ailesini ziyaret etti.

24.08.2018 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Tuna'dan şehit ailesine anlamlı ziyaret

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 2011 yılında Hakkari Çukurca'da hain terör örgütü PKK'nın mayın tuzağında şehit düşen binbaşı Yavuz Başayar'ın ailesini ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, Kurban Bayramı'nın 3. gününde 2011 yılında Hakkari Çukurca'da terörle mücadele ederken Şehit düşen Jandarma Binbaşı Yavuz Başayar'ın ailesini ziyaret etti. Tuna, şehit Başayar'ın babası İsmail Başayar ile sohbet etti. Baba Başayar'ın aile albümünden gösterdiği fotoğrafları inceledi. Aradan geçen 7 yıla rağmen acısı hala taze olan aileye bir kez daha başsağlığı dileyen Başkan Tuna, "Bizler ve Bu Ülke evladınıza minnettar. Aziz şehitlerimizin mübarek ruhları şad olsun. Bu ülke onlar sayesinde ilelebet payidar kalacak. Evladınız en güzel mertebeye erişti. Allah inşallah ahirette onlara komşu eylesin" diyerek ailenin acısını paylaştı.

Tuna Demetevler esnafını ziyaret etti

Tuna, Yenimahalle Demetevler'de bayramın 3. günü dükkanlarını açan esnafı ziyaret etti. Hem esnafla hem de Demetevler sakinleriyle bayramlaştı. Demetevler sokaklarından vatandaşlarla birlikte yürüyen Tuna, kendisine balkondan el sallayan mahalle sakinleriyle selamlaşmayı da ihmal etmedi. Başkan Tuna, esnaf ziyareti ardından öğlen namazını Demetevler Öz Elif Camii'nde kıldı. Cami çıkışında Tuna, Yenimahalle sakinleriyle bayramlaştı, bir süre sohbet etti.

Tuna, bir taksi durağından gelen çay davetini de geri çevirmedi. Taksi durağına misafir olan Tuna, kendisine ikram edilen çayı içerken taksicilerle de sohbet etti. Ankara'daki bayram sakinliğinden muzdarip olan esnafa "Hayırlı işler" temennisinde bulundu.

Etlik sakinleri Tuna ile bayramlaştı

Tuna'nın bir sonraki durağı Etlik oldu. Etlik Hicret Cami'inde ikindi namazını kıldı. Namazın ardından camide bulunan vatandaşlarla sohbet edip bayramlaşan Tuna, caminin bulunduğu Mehterler sokakta bir süre yürüdü. Başkan Tuna'yı sokakta gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bol bol sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Mustafa Tuna\'dan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mustafa Tuna'dan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement