Mustafa Üstündağ, eski eşi Ecem Özkaya'nın rol arkadaşı Ferdi Sancar'ı tehdit etti - Son Dakika
Magazin

Mustafa Üstündağ, eski eşi Ecem Özkaya'nın rol arkadaşı Ferdi Sancar'ı tehdit etti

Oyuncu Mustafa Üstündağ'ın, eski eşi Ecem Özkaya'nın Gönül Dağı dizisindeki partneri Ferdi Sancar'ı tehdit ettiği iddia edildi. Üstündağ'ın eski eşi ile fotoğrafını paylaşan Sancar'ı, "O fotoğraf kalkacak, üzülürsün" diyerek tehdit mesajları attığı ve küfür ettiği ileri sürüldü.

08.05.2021 16:23  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da yapılan otomobil yarışları sırasında karıştığı silahlı kavgayla uzun süre adından söz ettiren Mustafa Üstündağ, bu sefer de kıskançlık kriziyle gündeme geldi. Oyuncunun mahkemelik olduğu eski eşi Ecem Özkaya'nın Gönül Dağı dizisindeki partneri Ferdi Sancar'ı da geçen aylarda tehdit ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

"O FOTOĞRAF KALKACAK, YANDIN OĞLUM SEN"

TV100'de ekrana gelen Magazin Hattı programının özel haberine göre; Ferdi Sancar, reyting rekortmeni dizide Zahide karakterine hayat veren partneri Ecem Özkaya'yla sosyal medyadan bir fotoğrafını yayınladı.

Mustafa Üstündağ, eski eşi Ecem Özkaya'nın rol arkadaşı Ferdi Sancar'ı tehdit etti

İddiaya göre diziden bir sahneye ait kareyi gören Mustafa Üstündağ kıskançlık krizine girdi ve Sancar'a sosyal medyadan, içinde ağır küfürlerin de yer aldığı peş peşe şu mesajları attı:

"Lan senin yolunu si....m. Bu bir tehdittir... ya git şikayet et ya da senin... zzzzz... A...a k...m ya... oyuncusu.... Beni ara. Aramazsan bu yazdığımı yayınlarım. Bu fotoğrafı kaldıracaksın. Biliyorsun, değil mi? Üzülürsün. Oğlum illaki uyanacaksın. Sana var ya... O fotoğraf kalkacak. Yandım oğlum, sen de yandın.."

Mustafa Üstündağ, eski eşi Ecem Özkaya'nın rol arkadaşı Ferdi Sancar'ı tehdit etti

YAPIMCIYI OĞLUNUN FOTOĞRAFIYLA TEHDİT Mİ ETTİ?

Ferdi Sancar'dan geri dönüş alamayan Mustafa Üstündağ'ın hızını alamayıp bu kez de "Gönül Dağı" dizisinin yapımcısı Ferhat Eşsiz'i hedef aldığı ileri sürüldü. İddiaya göre; Eşsiz'i arayan ancak görüşemeyen Üstündağ yapımcının küçük oğluyla fotoğrafını story sayfasından yayınladı ve üzerine "Kardeşin ararsın dimi? Aradım ulaşamadım. Yapımcı Emre yoğunluktan açamıyor telefonu. Beni arasana e mi" yazdı. Yine dönüş alamayınca da birkaç kez daha yapımcının çocuğunun fotoğrafını "Maşallah sübhanallah dostum. Ararsın e mi" mesajıyla tekrar tekrar yayınladı.

Oyuncu Mustafa Üstündağ, eski eşinin rol arkadaşı Ferdi Sancar'ı tehdit etti

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Bu arada Ferdi Sancar Üstündağ'ın tehdit mesajlarını görünce Ecem Özkaya'lı postunu hemen kaldırdı ve küfürlü mesajlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ecem Özkaya'nın da bir yıl önce boşandığı Mustafa Üstündağ hakkında hakaret ve tehdit nedeniyle çok sayıda suç duyurusunda bulunduğu ve yargı sürecinin devam ettiğini öğrenildi.

İddiaların odağındaki Mustafa Üstündağ'dan konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Mustafa Üstündağ, eski eşi Ecem Özkaya\'nın rol arkadaşı Ferdi Sancar\'ı tehdit etti
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Mustafa Üstündağ, eski eşi Ecem Özkaya'nın rol arkadaşı Ferdi Sancar'ı tehdit etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Ali : Boşanmışsın. Sana ne. 48 0 Yanıtla
  • Avukat: Bazı şeylerin davası olmaz bilader zamanında sahip çıkacaksın 48 0 Yanıtla
  • Meyyid: O kadar silahlı olaydan sonra adamı salarsanız bir yerleri kalkar ve herkese horozlanır. Tek çare şeriat ama başınıza bela gelmeden istemezsiniz.. 35 2 Yanıtla
  • ulubeyli: muro kendıne gel yakında rol bulamıyacan fazla atraksıyon yapma çıziği yedın. 31 2 Yanıtla
  • Gsli : Bu da rol icabı filimde adam dövüyor. Gerçek hayatı rol sanıyor. Adam bir vurur bir daha kalkamazsın. 29 0 Yanıtla
  • Hızır: Dizi bitti haberin olsun bak ne İlyas yetişir ne behzat tekinde kendi aleminde zaten tipi de gitti:)) 28 0 Yanıtla
  • Murat çill: Mafetin kendini kariyerini yazık çabuk bozuldun 27 0 Yanıtla
  • Muhsin: Bu yaptığın filmlerde olur oğlum sıkıyorsa adamın yüzüne konuşşş 18 0 Yanıtla
  • Numan : Cetoooooooo bu isler rol yapmaya benzemez harcarlar seni cetooooooooooo 16 0 Yanıtla
  • Sen: Sen kendini hala eskiyada oynuyor saniyorsun galiba..araba yarisinda ona buna saldirman burda adam tehdit etmen sen acaba kendini ne zannediyorsun.otur oturdugun yerde itibarini dahada ayaklar altina alma... 15 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?
    09:50 Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken görüntülendi. Ancak bu sefer de videodaki kadının Kate olmadığı iddiası gündeme geldi.

  • Bahar Dizisindeki 'Ne Oldu Cerrahım' Sahnesinin Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı
    09:05 Bahar Dizisindeki 'Ne Oldu Cerrahım' Sahnesinin Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

    Bahar dizisine damga vuran ve izleyiciyi kahkahaya boğan "Ne oldu cerrahım" repliğinin başrol oyuncusu Demet Evgar tarafından doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Kamera arkası görüntülerinde Evgar'ın kelimeyi ağızdan kaçırdığı görüldü.

  • Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti
    07:49 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti

    Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.


Advertisement