AK Parti Karabük Eskipazar İlçesi Belediye Başkan Adayı Mustafa Yarkan Kimdir? - Son Dakika
Politika

AK Parti Karabük Eskipazar İlçesi Belediye Başkan Adayı Mustafa Yarkan Kimdir?

AK Parti Karabük Eskipazar İlçesi Belediye Başkan Adayı Mustafa Yarkan Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Karabük Eskipazar İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Yarkan'ı seçti. Mustafa Yarkan kimdir?

23.01.2019 10:45  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Karabük Eskipazar İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Karabük Eskipazar İlçesi Belediye Başkan adayı olan Mustafa Yarkan kimdir?

MUSTAFA YARKAN KİMDİR?

Yarkan, 1979 yılında Karabük'ün Eskipazar İlçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Eskipazar'da tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde Yerel Yönetimler Bölümünde eğitimine devam ediyor.

MİLLİ GENÇLİK VAKIFLARINDA ÇALIŞMALAR YÜRÜTTÜ

Belediye başkan adayı, esnaflık ile uğraşıyor ve siyasetle gençlik dönemlerinde ilgilenmeye başladı. Milli Gençlik Vakıflarında Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi'nde 2009 yılına kadar çalışmalar yürüttü.

AK PARTİ MECLİS ÜYELİĞİ YAPTI

Başkan Yarkan, 2009-2014 yıllarındaki yerel seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Mevcut belediye başkanının görevi bırakması nedeniyle 19 Haziran 2017 yılında belediye meclisi tarafından Eskipazar Belediye Başkanı seçildi ve halen bu görevini sürdürüyor. Mustafa Yarkan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Son Dakika Politika AK Parti Karabük Eskipazar İlçesi Belediye Başkan Adayı Mustafa Yarkan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement