MustafakemalPaşa Köylerine 25 km 2 Kat Asfalt ol - Son Dakika
Güncel

MustafakemalPaşa Köylerine 25 km 2 Kat Asfalt ol

MustafakemalPaşa Köylerine 25 km 2 Kat Asfalt ol

MustafakemalPaşa köy grup yollarında 25 km'lik 2. kat asfalt çalışmaları başlatıldı.

05.09.2013 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MustafakemalPaşa köy grup yollarında 25 km'lik 2. kat asfalt çalışmaları başlatıldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik MustafakemalPaşa Devecikonağı, Gündoğdu,Çakallar ve Yaylaçayır köylerinde çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa İl Özel İdaresi tarafından 2013 yılı asfalt programı kapsamında başlatılan 2. kat asfaltlama çalışmaları MustafakemalPaşa ilçesi köy grup yollarında devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Köy Hizmetleri Daire Başkanı İsmail Aksoy, İmar ve Yapı İşleri Daire Başkan Vekili Hakan Bebek ve İl Genel Meclisi Üyesi Ak Parti İlçe Başkanı Kerim Akça yapılan çalışmaları Gündoğdu ve Çakallar köyünde yerinde incelediler.

Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik 2013 yılı asfaltlama programımıza göre MustafakemalPaşa ilçemizin Devecekonağı, Gündoğdu ve Çakkallar köyleri grup yollarını en kısa zaman içerisinde tamamlayacağız. Toplamda bu bölgemizde 25 km yolumuz var, maliyeti 1.250.000 TL. civarında olacak, bu çalışmalarımızı havalarında durumunu göz önünde bulundurarak en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz. Bölgedeki çalışmalarımızda 30 personelimiz 40 iş makinesi görev yapacaktır. 2. kat ssfaltla çalışmalarımızın alt yapı çalışmasını ve kullanılacak malzemenin kalitesini yerinde incelemek için bölgedeyiz aynı zamanda bozulan yolların yama çalışmaları gerektiğinde yeniden asfaltlama çalışmaları da yapılacaktır. Buradaki çalışmalarımız tamamlandığında Deveceğikonağı ile Yaylaçayır köyleri yolu Balıkesir Dursunbey ilçesi bağlantı yolu konumuna gelecektir dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MustafakemalPaşa Köylerine 25 km 2 Kat Asfalt ol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement