Müşterek Görev Merkezi, Jandarma Komando Taburu Oldu - Son Dakika
Güncel

Müşterek Görev Merkezi, Jandarma Komando Taburu Oldu

GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Müşterek Görev Merkezi olarak hizmet veren alan, Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na dönüştürüldü.

07.09.2018 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Müşterek Görev Merkezi olarak hizmet veren alan, Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na dönüştürüldü.

İlçe merkezine 18 kilometre uzaklıktaki Yeşilyurt Mahallesi'ne 2 nolu çadır kent olarak kurulan alan, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlamasıyla birlikte 22 Şubat 2018 tarihinde İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezi'ne dönüştürüldü. Türkiye'nin farklı kentlerinden polis ve jandarma özel harekatçılar ile korucuları ağırladı. Afrin operasyonuyla meskün mahal operasyonuna katılarak görevlerini başarıyla tamamlayan JÖH ve PÖH'ler asıl görev yerlerine döndü.

Nurdağı ilçesinde konuşlu yaklaşık 400 askerin bulunduğu Jandarma Komando Tabur Komutanlığı, bu alana taşındı. Binbaşı Vahit Sağdıç ve emrindeki yaklaşık 400 kişilik komando birliğinin yerleştirilmesiyle birlikte, Amanos dağları ve çevresinde gözetleme, denetleme ve olası olaylara müdahalenin daha etkin bir şekilde yapılacağı belirtildi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müşterek Görev Merkezi, Jandarma Komando Taburu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement