"Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi" Başladı - Son Dakika
Güncel

"Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi" Başladı

"Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi" Başladı

Abdi İbrahim, Finansbank Enpara.com ve Vodafone'un ana sponsorluğunda düzenlenen "Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi"nde konuşmacılar, dünya markalarının yaratılma hikayesini paylaşacaklar.

05.12.2012 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abdi İbrahim, Finansbank Enpara.com ve Vodafone'un ana sponsorluğunda düzenlenen "Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi"nde konuşmacılar, dünya markalarının yaratılma hikayesini paylaşacaklar.

MCT Danışmanlık tarafından, Abdi İbrahim, Finansbank Enpara.com ve Vodafone'un ana sponsorluğunda düzenlenen iki gün sürecek "Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi"nin 13'üncüsü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda başladı.

Her yıl farklı bir tema ile düzenlenen zirvenin bu yıl ki teması, "Sizin hikayeniz ne-" olarak belirlendi.

Her büyük markanın bir hikaye anlattığı fikrinden yola çıkılarak belirlenen tema ile katılımcılar, pazarlama dünyasındaki yeniliklere yön veren uzmanlardan yazarlara, ünlü yönetim otoritelerinden danışmanlara kadar uzanan geniş bir gruptan, dünyanın en iyi markalarının arkasındaki hikayeleri dinleme fırsatı buluyor.

Pazarlama Zirvesi'nde konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, hikayelerinin aslında 2009 yılında başlayan uzun soluklu bir roman olduğunu dile getirerek, "Bu romanın içinde de çok sayıda hikayeler var.

'Kolaylık' vizyonumuz bu hikayelerden biri. Bu vizyon ile müşteri deneyimini mobil ve teknolojik alanlarda kolaylaştırmak hedefiyle yol alıyoruz." dedi.

Öğüt diğer hikayelerinin de, 'herkes için teknoloji' diyerek bu alanın erişilebilirliğini sağlamak olduğuna işaret eden Öğüt, şöyle devam etti:

"2013 ve takip eden yıllarda bu romanın hikayelerini mobil iletişimin nimetlerini herkes için erişilebilir kılmak oluşturacak. Mobil teknolojilerin ağırlığını artırmasıyla günlük yaşantımızın ve iş dünyasının görüntüsü de değişiyor. Akıllı telefonlar ve tabletler PC'lerin yerini alıyor.

Bulunduğunuz yer ofisiniz oluyor, nerede olursanız olun dostlarınız, aileniz veya iş yerinizle bağlı kalabiliyorsunuz. Hizmet anlayışı da buna paralel değişiyor.

Kişiselleşmiş, lokasyon bazlı hizmetlerin önemi artıyor. Makineler artık birbiriyle konuşuyor. Cüzdanların yerini akıllı telefonlar alıyor."

Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye olarak, finansal ve sosyal yatırımlarını bu vizyonla şekillendirdiklerini dile getirerek şunları kaydetti:

"Örneğin PTT işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz CepNakit Kart ile banka müşterisi olmadan bankacılık işlemleri yapma olanağı sağladık, ülkemizde finansal hizmetler için banka kullanmayan hatırı sayılır bir kesimi mobil ödeme alışkanlıklarıyla tanıştırmak üzere yepyeni bir dönemi başlattık.

Vodafone Türkiye olarak, Vodafone Grubu-nun küresel bilgi birikimi ve uzmanlığını Türkiye-ye aktararak, bu alanlarda yüksek kaliteli hizmetler sunmaya ve sektörünün önde koşan oyuncusu olmaya, yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edeceğiz."

Etkinlikte ayrıca, ünlü fütürist Mike Walsh, Twitter Kurumsal Sosyal İnovasyon Yöneticisi ve Tweet modelinin yaratıcısı Claire Diaz Ortiz, Kızıl Nehirler ve Taş Meclisi gibi kitaplara imza atan ünlü yazar Jean-Christophe Grange, Gladyatör filminin senaristi William Nicholson, Business 2.0 tarafından dünyayı değiştirecek 11 şirketten biri olarak seçilen Zopa'nın kurucusu James Alexander, "Story Wars" kitabının yazarı Jonah Sachs, Genius Box'ın direktörü Andy Reid, dijital pazarlama ajansı Kodezero'nun kurucusu Luca Babini, EffectiveBrands Yönetici Başkanı Marc de Swaan Arons, Yıldız Holding Global İnovasyon Grup Başkanı Bilal Kaafarani, 22 yaşındaki Yunanlı dahi film yönetmeni Stefanos Sitaras gibi isimler 2 gün boyunca katılımcılar ile deneyimlerini ve ilham veren öykülerini paylaşacak.

Ünlü marka stratejisti Peter Economides'in başkanlığını yürüttüğü Pazarlama Zirvesi'nde 5 ana oturum ve çok sayıda paralel oturum ile farklı sahnelerde, hikayeciliğin hikayesi pazarlama bakış açısı ile anlatılacak.

Muhabir: Eda Topcu

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement