Musti Power Türk'e Sansür Uyguladı - Son Dakika
Magazin

Musti Power Türk'e Sansür Uyguladı

Musti Power Türk\'e Sansür Uyguladı

Mustafa Sandal, sansür uygulayarak müzik dünyasının önünü tıkadığını düşündüğü Power Türk'e bundan sora kliplerini göndermeyecek.

05.08.2013 06:03  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müzik dünyası Power Türk'e karşı ayaklandı! Ayaklanmanın öncülüğünü yapan kişi, Mustafa Sandal. Ünlü popçu, kuruluşu, sansür uygulayarak müzik dünyasının önünü tıkamakla itham etti.

Bundan sonda yeni şarkı ve kliplerini kuruluşa göndermeyeceğini açıkladı. Önümüzdeki günlerde sözü ve müziği Gülşen- Ozan Çolakoğlu ikilisine ait olan 'Tesir Altında' isimli şarkısının single'ını çıkarmaya hazırlanan Sandal, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Müzik sektörüne zarar veren ve gençlere ambargo koyan Power Türk'e ben de ambargo koyuyorum. Yeni şarkımı yayınlayamayacaklar. Taraflı ve sektöre zararlı yayını nedeniyle kliplerimi geri çekiyorum!"

ALKIŞLAR MUSTAFA SANDAL'A

Mustafa Sandal'ın bu çıkışına, sanatçı dostlarından da tam destek yağdı:

Mahsun Kırmızıgül: TRT döneminde yapılan yasaklı uygulamalar çağın gerisinde kaldı. Üreten olarak sizler bu kuralları yıkabilirsiniz. (Sanatçı dün de Twitter'ında şunları yazdı: Bugün Mustafa'nın yanında olalım. #MusticilerPowerturkuProtestoEdiyor)

Samsun Demir: Mustafa Sandal Power Türk'e yeni şarkısı 'Tesir Altında'yı göndermeme kararı aldı. Sanatçının özgür kararını ben de destekliyorum.

Banu Zorlu: Çok haklısın sevgili Mustafa Sandal...

Volga Tamöz: 15 yıla yakın bir süredir çok iyi tanıdığım Mustafa Sandal; bir konuyu enine boyuna çok iyi düşünür, tartar ve gerçekten gerekli görürse de tavrını ortaya koyar. Mustafa Sandal, isyan etmişse pek çok sebebi vardır.

Altay: Mustafa çok iyi yapmış. Power Türk, sanatçılar arasında ayrım yapıyor. Biz; ruhumuzu, yüreğimizi, nefesimizi koyduğumuz şarkıların bir klibini döndürmek için Power Türk kapılarında yatıyoruz. Bu da bir sanatçı için hiç hoş olmayan bir durum. Mustafa Sandal'ı sonuna kadar destekliyorum.

Zeynep Talu: Bu davranışından dolayı tüm alkışlar Mustafa Sandal'a.

Ünlü yapımcı Polat Yağcı; SABAH Cumartesi ekine verdiği röportajda; Power Türk'ü, bir dönemin TRT'sine benzetmiş ve Power Türk'ün sahibi Cem Hakko'yu "İstediğin sanatçının albümünü çalıyor, istemediğini çalmıyor" diye itham etmişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Musti Power Türk'e Sansür Uyguladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement