Mut İntihar Girişimini Kaymakam Engelledi - Son Dakika
Güncel

Mut İntihar Girişimini Kaymakam Engelledi

Mut İntihar Girişimini Kaymakam Engelledi

Mersin'in Mut İlçesi'nde TOKİ konutlarını yapan firmalardan alacağını tahsil edemediğini söyleyerek bir binanın 6'ncı katından atlamak isteyen yemek şirketi sahibi 50 yaşındaki İlhan Mart'ı, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, tarafından intihardan...

06.07.2013 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Mut İlçesi'nde TOKİ konutlarını yapan firmalardan alacağını tahsil edemediğini söyleyerek bir binanın 6'ncı katından atlamak isteyen yemek şirketi sahibi 50 yaşındaki İlhan Mart'ı, Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, tarafından intihardan vazgeçirildi.

TOKİ'nin Mut İlçesi'nde yapımını sürdürdüğü inşaatların taşeron firmalarından, alacağını tahsil edemediğini iddia eden İlhan Mart, TOKİ'ye ait Kızıldağ Mevkii'nde yapımı tamamlanan konutların 6'ncı katındaki boş bir daireye eşi ve 3 çocuğunu yanına alarak çıktıktan sonra kapıyı içeriden kilitledi. İlhan Mart, daha sonra pencereye çıkarak, Alacağımı ödenmezlerse çocuklarımla beraber intihar edeceğiz diye bağırmaya başladı. Haber verilmesi üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerekçevre güvenliği aldı. Jandarma, intihar girişiminde bulunan İlhan Mart'ı, ikna etmeye çalıştı. Daha sonra olay yerine Mut Kaymakamı Mustafa Şahin, geldi. Şahin, İlhan Mart'a alacağı konusunda yardımcı olacağı sözünü verdi. Şahin'in sözü üzerine ikna olan ilhan Mart, jandarma ekipleri tarafından binadan eşi ve çocukları ile birlikte indirildi.

İlhan Mart, TOKİ'ye güvenmemin bedelini ödüyorum. Taşeron firmanın yemek işlerini ben yaptım. Firmadan 50 bin TL'ye yakın alacağım var. Alacağımı tahsil edemeyince borçlarımı ödeyemedim. Şu an sıkıntı içerisindeyim bunalıma girdim ve mecbur kaldım dedi. İlhan Mart ifadesi alınmak üzere jandarma tarafından karakola götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mut İntihar Girişimini Kaymakam Engelledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement