Mut'ta Obezite ile Mücadele Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Mut'ta Obezite ile Mücadele Anlatıldı

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü Tarafından Mut İlçesinde 'Obezite ile Mücadele' Konulu Konferans Düzenlendi

20.01.2011 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Mut ilçesinde 'Obezite ile Mücadele' konulu konferans düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Gökçe, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, programa bağlı olarak kent merkezinde olduğu gibi tüm ilçelerde de bilgilendirme toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ülke için bir tehdit oluşturan obeziteyle mücadelenin önemine değinerek, böyle sorunların eğitim yoluyla giderilebileceğine işaret eden Gökçe, 'Bu yüzden her ilçemizdeki sağlık personeli, yakınlarını ve çevresindeki herkesi bu konuda bilgilendirmesini istiyoruz' diye konuştu.

Diyetisyen Züleyha Kaplan da, 'Ben Yemek Seçmem', 'Gençler Sağlıklı Yaşam Elinizde', 'Sağlıklı Gebelik Sağlıklı Nesil' ve 'Zorda Başarının Yolu' konularında katılımcılara sunum yaptı.

Konferansa Mut Sağlık Grup Başkanı Dr. Hüseyin Fatih Sezer, doktorlar, okul idarecileri ve öğretmenlerin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

(GÜL-KRM-ÜNS) - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mut'ta Obezite ile Mücadele Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement