Mütevelli Mahallesi'ne 21 milyonluk yatırım - Son Dakika
Güncel

Mütevelli Mahallesi'ne 21 milyonluk yatırım

Mütevelli Mahallesi\'ne 21 milyonluk yatırım

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesinin kanayan yarası olan alt yapı sorunlarına neşter vuruyor.

26.10.2020 17:15  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesinin kanayan yarası olan alt yapı sorunlarına neşter vuruyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı'nın Mütevelli Mahallesinde yürüttüğü proje çalışmalarının ardından sorunlara neşter vuruyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla, toplamda 21 milyon TL tutan yatırımların kanalizasyon hattı çalışmaları, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer'in katılımı ile başladı. Saruhanlı'nın Mütevelli Mahallesinde başlatılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan MASKİ Genel Müdür yardımcısı Erman Aydınyer, "MASKİ olarak yürüttüğümüz çalışmalar doğrultusunda Mütevelli Mahallemizin 23 kilometrelik içme suyu hattını yeniledik. Devamında 1 adet içme suyu arıtma tesisi ve 1 adet içme suyu deposu inşa ettik. Hayırlısı ile bugün 22 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarına başladık. Altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasının hemen ardından 175 bin metrekarelik üst yapı çalışmalarımızı yapacağız. MASKİ olarak tüm çalışmaları titizlikle yürüterek gerekli incelemeleri de yerinde yapıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, "MASKİ Genel Müdürlüğümüz, Mütevelli Mahallemizde içme suyu şebekesi ve arıtma tesisi çalışmalarını tamamladı. Bugün de kanalizasyon çalışmaları ve devamında üst yapı çalışmalarına başladık. Toplamda 21 Milyonluk bir yatırım. Mütevelli sakinleri adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Mahallenin en büyük sorunlarından biri olan altyapı çalışmalarının başladığını belirten Mütevelli Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

Düzenlenen programa, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Baki Ulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, MASKİ İlçe Şefi Kerim Ali Oruç Orhan, Mütevelli Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mütevelli Mahallesi'ne 21 milyonluk yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement