Mutfağınızın Vazgeçilmezleri, Kahve Makineleri! - Son Dakika
Kadın

Mutfağınızın Vazgeçilmezleri, Kahve Makineleri!

Mutfağınızın Vazgeçilmezleri, Kahve Makineleri!

Keyif veren bir içeceğin keyif veren makinelerini es geçmemelisiniz...

06.09.2012 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

De Longhi PrimaDonna S de Luxe

Cappuccino, Cafe Latte ya da Latte Macchiato? Siz sadece tek bir tuşa basın, de Longhi'nin bu usta kahve makinesi, size anında mükemmel bir kahve sunsun. üstelik sevdiğiniz cappuccino ve espressonun formülünü hafızasına alarak her seferinde belirlediğiniz uygun süt, su ve ısıyı hatırlasın! Temizlemesi de hiç sorun değil. Temizleme tuşuna basmanızla otomatik temizleme yapan bir sisteme sahip. Süt bölümü, kolaylıkla çıkarılabiliyor ve buzdolabında muhafaza edilebiliyor.

Gaggenau CM 250 Espresso Makinesi

Tam otomatik CM 250 espresso makinesi, kahve, espresso, latte macchiato, capuccino ve sütlü kahve gibi çok sayıda kahve çeşidini sunmak üzere, sadece birkaç saniye içinde hazır duruma geliyor. Bir kişiselleştirme programı da yenilikler arasında yer alıyor. Bu program sayesinde her biri, kendine ait bir isim altında kaydedilebilen altı farklı içecek, sadece bir düğmeye bir kez basılmak suretiyle alınabiliyor. örneğin; içecek türü, porsiyon boyları, koyuluk derecesi ve sıcaklık gibi güncel bilgiler, göstergede gösterilirken, kaynar çay suyu gibi özel istekler de sorunsuzca yerine getiriliyor. Yedi farklı ışık senaryosuna sahip yeni ışık konsepti, her atmosfere ve tercihe uygun heyecanlı bir gösteri sunuyor.

Russell Hobbs Futura Kahve Makinesi

12 fincan kapasiteli Russell Hobbs Futura Kahve Makinesi, otomatik sıcak tutan bir ısıtma tabanına sahip. Bu sayede istediğini an sıcak kahve içmeniz hiç sorun değil. çıkartılabilir, yıkanabilir filtresi de olan Futura, aynı zamanda mutfağınızın estetiğini bozmayacak şekilde tasarlanmış. Russell Hobbs'un karafı yerinden kaldırırken damlamayı önleme özelliği de bulunan paslanmaz çelik kahve makinesi Futura, kahve tutkunlarının hoşuna gidecek bir model.

Miele CM 5000

Cihazın ön kısmı, kahve öğütücü dayanıklı çelik kaplama. Makinenin üst bölümünde kahve fincanlarının hazır bir şekilde yerleştirilebilmesi için kullanılacak bölüm ise krom kaplama. Bir çırpıda kolayca çıkarılabiliyor ve suyla temizlenebiliyor. CM 5'in tüm fonksiyonları 2 satırlı ekranla ve tuşlarla kontrol edilmekte. Siz sevdiğiniz içeceği seçin ve karışımı hazırlayın. Ekranda size ne zaman kahve çekirdeği veya taze su ilave etmeniz gerektiği otomatik olarak bildiriliyor olacak. Yüz yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Miele'de her bir kahve makinesi, ortalama aralıksız olarak 50.000 kahve/espresso hazırlamak üzere deneniyor ki bu da 20 yıl kullanım ömrüne eşit.

Morphy Richards Brew Food Fusion

Kahve meraklıları için ideal filtre kahve makinesi Food Fusion Brew, sıcak kahvenin 8-10 dakikada hazır olmasını sağlayan hızlı demleme teknolojisine sahip. Ayrica 12 fincanlık kapasitesi, sertlik seçicisi, dayanıklı cam kahve sürahisi, mükemmel cappuccinolar ve latteler için kullanımı kolay süt köpürtücüsü bulunuyor. Şık bir çelik tasarıma sahip. Süt köpürtme sürahisi, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Philips HD7751

Markanın paslanmaz çelik kahve makinesi, aileniz için mükemmel aromalı kahveler sunuyor. Sertliğini ve inceliğini damak zevkinize göre ayarlama şansına sahip olduğunuz HD7751, kendinizi şımartmak için ideal. Sezgisel arayğz sağlayan LCD ekranı, kaymaz ayakları ile modern bir tasarım sunuyor. Rahatınız için makinede yıkanabilir sabit kahve filtresine de sahip olan Philips marka kahve makinesi, tek seferde 2-10 fincan kahve çekiyor, hazırlıyor.

Tchibo Cafissimo Pure Silver

Cafissimo, tek bir makine ile değişik kahve türleri hazırlamak üzere tasarlanmış. Kahve kapsülünü yerleştirip düğmeye bastığınızda benzersiz bir kahve keyfi için gereken basıncı ve su miktarını ayarlıyor. Lezzetli filtre kahvenin yanı sıra tek bir dokunuşla Espresso veya CaffÉ Crema (Americano) da hazırlayabiliyorsunuz. Süt köpürtme ve ısıtma aparatı sayesinde, Cappuccino veya Latte Macchiato için süt köpüğünü de pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Dış tasarımı da adeta gövde gösterisi yapıyor!

Siemens Sensor for Senses

Parlak vişne rengiyle dikkat çeken Siemens Sensor ve Senses TC80104 kahve makinesi, otomatik aroma sistemi ile su ve kahve arasında denge sağlıyor, damıtma süresini ayarlıyor. Siemens TC80104, mükemmel kahve aroması için kahvenin damıtılması ve sıcak tutulması için gereken ısıları ayrı ayrı ayarlıyor, bunun için iki farklı ısı seçeneği sunuyor. 10- 15 fincan kapasiteli yeni kahve makinesi, 1160 watt'lık güçlü bir performansa sahip. İki saat sonra otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım sunan makine, "drip-stop" damlama emniyeti, çıkarılabilir kahve filtresi ve kablo saklama fonksiyonu ile kullanım kolaylığını artırıyor.

NESCAFE MyCafÉ

Sadece NESCAFE Gold kullanarak tek tuşla 5 çeşit kahve yapan NESCAFE MyCafÉ kahve makinesi ile kahve tutkunları, bol köpük keyfi de yaşıyor. Jet buhar teknolojisi kullanan NESCAFE My CafÉ ile süt köpürtmek için uğraşmadan kahveler bol köpükle içiliyor, Latte ve Cappucino taze sütle hazırlanabiliyor. Pratik kullanımlı NESCAFE My Cafe'nin temizlenmesi de çok kolay. Modern ve şık tasarımı ile de göz kamaştıran NESCAFE My CafÉ, evin vazgeçilmezlerinden olmaya önemli bir aday gibi...

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Mutfağınızın Vazgeçilmezleri, Kahve Makineleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement