Mutfak Sırları "Mutfak Bilgi Programı"Nda - Son Dakika
Ekonomi

Mutfak Sırları "Mutfak Bilgi Programı"Nda

Mutfak Sırları "Mutfak Bilgi Programı"Nda

Chef's Table Mutfak Akademisi kurucusu şef Serkan Bozkurt'un Karaca iş birliğiyle hazırladığı "Mutfak Bilgi Programı" yemek tariflerini değil, mutfak doğrularını ve tekniklerini anlatmayı hedefliyor.

07.08.2017 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chef's Table Mutfak Akademisi kurucusu şef Serkan Bozkurt'un Karaca iş birliğiyle hazırladığı "Mutfak Bilgi Programı" yemek tariflerini değil, mutfak doğrularını ve tekniklerini anlatmayı hedefliyor.

Kaynak: Dunya.com

Son Dakika Ekonomi Mutfak Sırları 'Mutfak Bilgi Programı'Nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Boğazı'nda 'Sea Turtle' isimli kargo gemisi emniyetli bölgeye alındı
    02:12 İstanbul Boğazı'nda 'Sea Turtle' isimli kargo gemisi emniyetli bölgeye alındı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 'Sea Turtle' isimli kargo gemisinin İstanbul Boğazı'nda dümen arızası nedeniyle emniyetli bir bölgeye alındığını ve gemi trafiğinin açıldığını duyurdu.

  • A101'den iPhone 14 Plus ve Galaxy Z Fold 3 İçin Fiyat Açıklandı
    01:09 A101'den iPhone 14 Plus ve Galaxy Z Fold 3 İçin Fiyat Açıklandı

    Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri arasında yer alan A101, son dönemlerde elektronik ürünlerle dikkat çekiyor. Şimdi ise iPhone 14 Plus ve Samsung Galaxy Z Fold 3'ü satışa sunuyor. iPhone 14 Plus 512 GB modeli 59.999 TL, Galaxy Z Fold 3 ise 32.499 TL fiyat etiketine sahip. Ayrıca Samsung Galaxy A04 modeli de uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: 'Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığına layık görüyordunuz, ne oldu da genel başkanlığa layık görmediniz?'
    00:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: 'Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığına layık görüyordunuz, ne oldu da genel başkanlığa layık görmediniz?'

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu'da yaptığı konuşmada eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, muhalefetin tutarsızlığını vurguladı. Tunç, ayrıca AK Parti'nin icraatlarını ve emeklilerin yanında olduğunu belirtti.

  • Erzurum'da ekmek üretimi yapan işletmelere denetimlerde yasal işlem başlatıldı
    00:15 Erzurum'da ekmek üretimi yapan işletmelere denetimlerde yasal işlem başlatıldı

    Erzurum'un 4 ilçesinde ekmek üretimi yapan işletmelere yönelik yapılan denetimlerde, 6 fırına yasal işlem başlatıldı. Denetimlerde işletmelerin fiyat tarifeleri, muhafaza koşulları, teknik ve hijyenik şartlar ile ürün ağırlıkları incelendi. Aziziye ilçesindeki 1 işletme asgari teknik ve hijyenik şartlara uymadığı için, Yakutiye ilçesindeki 1 işletme ise zorunlu personel bulundurmadığı için yasal işlem uygulandı.

  • İstanbul Boğazı'nda Sea Turtle isimli kargo gemisinde dümen arızası giderildi
    00:08 İstanbul Boğazı'nda Sea Turtle isimli kargo gemisinde dümen arızası giderildi

    İstanbul Boğazı'nda geçici olarak çift yönlü gemi trafiğine kapatılan Sea Turtle isimli kargo gemisinin dümen arızası giderildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, gemi trafiğinin normale döndüğü belirtildi.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, canlı yayında gündemi değerlendirdi Açıklaması
    23:59 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, canlı yayında gündemi değerlendirdi Açıklaması

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Döviz ihtiyacımızın azaldığı, döviz finansmanına erişim imkanının arttığı bir dönemdeyiz.

  • Binali Yıldırım: Pandemi Sonrası Dünya Ekonomisi Küçülüyor
    23:56 Binali Yıldırım: Pandemi Sonrası Dünya Ekonomisi Küçülüyor

    Kocaeli'de katıldığı iftar programında pandemi sonrasında dünyanın dengesinin bozulduğunu belirten eski Başbakan Binali Yıldırım, "Dünya ekonomik olarak küçülüyor, çünkü üretim miktarları azaldı.

  • Emekliye trende yüzde 10 indirim uygulaması başladı
    23:51 Emekliye trende yüzde 10 indirim uygulaması başladı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, emeklilerin trenlerde bu gece yarısı itibarıyla yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini duyurdu. İndirimin yıl boyunca geçerli olacağını duyuran Uraloğlu, yüksek hızlı, ana hat ve bölgesel trenlerde uygulanacak indirimden faydalanmak için sadece emekli olduğunu gösteren belgenin yeterli olacağını ifade etti.

  • 2023'te Kartla Ödemeler Rekor Kırdı
    23:09 2023'te Kartla Ödemeler Rekor Kırdı

    2023 yılında Türkiye'de dijital ödeme sistemleri ve kart kullanımı rekor seviyelere ulaştı. Bankalararası Kart Merkezi'nin (BKM) verilerine göre, kartlı ödemelerin toplam hacmi 8,2 trilyon TL'ye yükseldi. Temassız ödeme sistemi pandemi sonrası dönemde de hızla yaygınlaşmaya devam ediyor. İnternet üzerinden yapılan kartlı ödemelerin tutarı ise 2,4 trilyon TL'ye ulaştı. Kart sayılarında da artış yaşandı ve kredi kartı sayısı yüzde 18, banka kartı sayısı yüzde 12, ön ödemeli kart sayısı ise yüzde 26 arttı. Temassız ödeme yöntemi ise toplam ödemelerin yüzde 27'sini oluşturdu. Mağaza içi ödemelerin yüzde 37'si temaslı yöntemlerle gerçekleşirken, internet ve mobil ödemelerin payı yüzde 36 oldu.

  • Tarım ve Orman Bakanlığı, 142 milyon 582 bin TL'lik destekleme ödemesini çiftçilere aktardı
    22:59 Tarım ve Orman Bakanlığı, 142 milyon 582 bin TL'lik destekleme ödemesini çiftçilere aktardı

    Tarım ve Orman Bakanlığı, Hayvan Hastalıkları Tazminat Desteği, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteği ve Damızlık Ana Arı Desteği için toplam 142 milyon 582 bin TL'lik destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktardı.

  • İstanbul Boğazı'nda Gemi Trafiği Dümen Arızası Nedeniyle Durdu
    22:43 İstanbul Boğazı'nda Gemi Trafiği Dümen Arızası Nedeniyle Durdu

    İstanbul Boğazı'nda bir kargo gemisinde meydana gelen dümen arızası nedeniyle gemi trafiği geçici olarak çift yönlü durduruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, SEA TURTLE isimli genel kargo gemisinin Kandilli önlerinde yaşanan arıza sonucunda İstanbul Boğazı'nda geçici olarak çift yönlü askıya alındığını bildirdi.


Advertisement