Mutfaklarda Mücevher Zarafeti - Son Dakika
Güncel

Mutfaklarda Mücevher Zarafeti

Mutfaklarda Mücevher Zarafeti

De'Longhi'nin sunduğu Brillante Serisi, mutfaklara mücevher şıklığı katıyor.

26.04.2012 20:41  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir mücevher gibi özenle ve tasarım uzmanları tarafından geliştirilmiş olan Brillante CTJ 2003 ekmek kızartma makinesi, zarafetiyle mutfaklarda vakit geçirmeyi sevenlerin göz zevkine de hitap ediyor. Brillante CTJ 2003 ekmek kızartma makinesi, pratikliği ve güvenliği ön planda tutarak kullanıcı dostu özelliği ile fark yaratıyor. Ekstra yükseltme pozisyonu, küçük dilimleri kolayca çıkarmayı sağlarken, çıkarılabilir kırıntı tepsisi ile rahat temizleme olanağı da sunuyor.

De'Longhi Brillante KBJ 2001 BK su ısıtıcısı ise serinin diğer nadide ürünü. Bir tasarım harikası olan Brillante KBJ 2001 BK su ısıtıcı, 1.7 litrelik suyu kısa sürede ısıtırken, 360 derece dönen alt tabanı ile kordonundan ayrı kullanılabilen üst bölmesiyle kullanım kolaylığı sağlıyor.

Su kaynadığında otomatik kapanma, termal kapanma, tabandan ayrıldığında otomatik kapanma özellikleri ile 3 seviyeli güvenlik emniyeti sunan De'Longhi Brillante, su ısıtmayı daha da güvenli hale geliyor. Çıkarılabilir ve yıkanabilir kireç önleyici filtre, kablo muhafaza yeri, kaymaz ayaklık, gizli paslanmaz çelik taban ve kullanışlı tasarımıyla mutfak yaşamını kolaylaştırıyor.

Brillante CTJ 2003 Ekmek Kızartma Makinesi ve KBJ 2001 BK Su Isıtıcı, pratik kullanım özellikleri ile zamandan tasarruf etmenizi sağlarken, zevkli ve modern dış görünümleri ile mutfaklara ayrı bir hava katacak.

www.delonghi.com.tr

Brillante CTJ 2003 Ekmek Kızartma Makinesi için tavsiye edilen satış fiyatı; 169 TL, Brillante KBJ 2001 BK Su Isıtıcı için tavsiye edilen satış fiyatı; 169 TL'dir.

De'Longhi ürünlerine; Bauhaus, Bimeks, Carrefour, Darty, Electro world, Esse, Evkur, Kipa, Koçtaş, Media Markt, Migros, Metro, Praktiker, Saturn veTeknosa'nın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mutfaklarda Mücevher Zarafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement