Mutlu Kaya Taburcu Oldu - Son Dakika
Güncel

Mutlu Kaya Taburcu Oldu

Mutlu Kaya Taburcu Oldu

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan şarkıcı Mutlu Kaya, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nden taburcu oldu.

17.09.2015 00:09  Güncelleme: 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GATA'dan taburcu olan şarkıcı Mutlu Kaya, Ergani'deki babaevine getirildi.

KAYMAKAMDAN ANLAMLI MESAJ

Ergani'de bulunan Mutlu Kaya'yı evinde ziyaret eden Kaymakam Eşref Yonsuz, Mutlu'nun annesi Hanım Kaya ve kardeşlerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam Yonsuz, "Mutlu, çok ağır bir olay yaşadı. Bu dönemde ailesi sürekli yanında oldu. Yüzlerce, binlerce insan da Mutlu'nun sağlığı için dua etti. Belki de bu dualar sayesinde Mutlu şuanda hayattadır. Mutlu'nun yaşadığı olaya karşın şuanda çok iyi durumda olduğunu gördüm. Tedavi sürecini tamamlayarak eski sağlığına kavuşup tekrar şarkılar söylemesini temenni ediyorum" dedi.

"ŞUANDA ÇOK MUTLUYUM"

Birkaç gün önce tedavi gördüğü GATA'dan taburcu edilen Mutlu Kaya'ın 3 yıllık zorlu bir tedavi süreci geçireceğini ifade eden anne Hanım Kaya, "Mutlu, orada tedavi sürecinde çok yıprandı. GATA'daki doktorlar, üç aylık dinlenme süreci verdiler. Bu sürecin ardından yeniden tedavi sürecine geçilecek. Şuanda çok mutluyum. Kızım ölümlerden döndü. Bir anne olarak dünyalar benim oldu. Ergani halkına, Kaymakamımıza, Diyarbakır Valimize, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve eşi Sare Hanım'a teşekkür ediyorum. Bizleri hiç yalnız bırakmadılar, yardımcı oldular" dedi.

"HER ŞEY SANKİ RÜYA GİBİ"

Konuşmakta güçlük çeken Mutlu Kaya ise, "Halen şoktayım. Yaşadıklarım her şey sanki rüya gibi. Doktorlar iyileşeceğimi söyledi. Geleceğe dair umutluyum. Eskisinden daha iyi olmak için mücadele edeceğim" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • sanane: Ne mutlu kürdüm diyene 32 82 Yanıtla bbg: Ne mutlu senin adına hadi yallah ozaman ttürkiyeden burası Türklerin memleketi 25 9
  • agri: Ne mutlu TÜRKÜM diyene 44 11 Yanıtla
  • sanane: Cizreye ses werrr 28 26 Yanıtla
  • MUSTAFA: akp den aday olacaktır 34 4 Yanıtla
  • ŞANLI: Bu kıza hiç guvenmiyorum samimi değil. 19 14 Yanıtla
  • ŞANLI: Bu Kız ancak hdp ye şarkı söyler. 17 12 Yanıtla
  • nur: mutlu kaya derdimz kaldi sanki tovbe tovbee 12 15 Yanıtla
  • Meto: Biktik artik su kizdan 17 7 Yanıtla
  • Türk: Aylardan beri mutlu kaya geldi mutlu kaya gitti ölmedi gitti 8 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement